De lijst met VMA optredens wordt steeds langer

Celebs door Maya Luz

De MTV Video Music Awards komen steeds dichterbij. En hoe dichterbij de show komt, hoe meer we te weten komen over wat we precies kunnen verwachten. De lijst met optredens wordt steeds langer en lijkt nog steeds niet compleet te zijn. Dit zijn de artiesten waarvan we al weten dat ze zullen optreden.

Lees ook: De nominaties voor de VMA's zijn bekend: dit moet je erover weten

Deze optredens gaan we zien bij de MTV VMA's

MTV heeft al een flinke lijst met artiesten bekend gemaakt die op zullen treden tijdens de VMA's dit jaar. Dit zijn alle namen die al bekend zijn gemaakt.

Katy Perry

Katy Perry zal dit jaar de Video Vanguard Award in ontvangst mogen nemen. Dat betekent dat we een groots en spectaculair optreden van haar mogen verwachten met haar grootste hits.

Benson Boone

Benson Boone is een nieuwkomer in de muziekindustrie en zal voor het eerst optreden bij de Video Music Awards. Hij is ook genomineerd voor Best New Artist.

Chappell Roan

Net als Benson Boone is Chappell Roan ook een nieuwkomer voor de VMA's. Na het enorme succes van haar nummer Good Luck Babe kunnen we zeker een danswaardig optreden verwachten van de ster.

Sabrina Carpenter

Het nieuwe album van Sabrina Carpenter, Short 'N Sweet, is vorige week uitgekomen en wij kunnen niet stoppen met luisteren. Het optreden zal hoogstwaarschijnlijk bomvol zitten met nieuwe hits van het album.

GloRilla

GloRilla is ook een groentje op het podium van de VMA's. Dit jaar treedt ook zij voor het eerst op. Daarnaast is ze genomineerd voor drie prijzen.

LISA

LISA heeft al eerder op het podium van de Video Music Awards gestaan als onderdeel van Blackpink. Maar nu zal ze toch echt haar debut maken als solo performer.

Halsey

Halsey heeft al een tijdje niet op het VMA podium gestaan, maar dit jaar maakt ze haar comeback. Ze komt binnenkort met een nieuw album, dus dat belooft veel goeds!

Karol G

Het vorige optreden van Karol G bij de awardshow was vorig jaar, maar dit jaar is ze alweer terug! Ze is dit jaar genomineerd voor Best Latin.

Shawn Mendes

Shawn Mendes is eindelijk terug! Na een aantal jaar afwezigheid kunnen we eindelijk weer van zijn stem gaan genieten op het podium van de VMA's.

Camila Cabello

En zijn ex, Camila Cabello, is ook van de partij. Camila heeft recent een album uitgebracht genaamd C,XOXO. Daarnaast is ze genomineerd voor Best Pop.

Anitta

De VMA's (en wij) krijgen maar geen genoeg van Anitta. Dit jaar staat ze voor het derde jaar op rij op het podium van de awardshow.

Lenny Kravitz

Naast nieuwe artiesten, maakt MTV dit jaar ook ruimte voor veteranen uit de muziekindustrie. Legende Lenny Kravitz zal voor het eerst na 25 jaar weer optreden bij de awardshow.

LL Cool J

LL Cool J was vorig jaar de gastheer van de VMA's, dit jaar betreedt hij het podium met een andere reden, namelijk voor een optreden!

Rauw Alejandro

Tot slot krijgen we een optreden te zien van Rauw Alejandro. Dit wordt zijn debut op het VMA podium. Hij is dit jaar ook voor het eerst genomineerd.