Hier komt de naam van Hailey en Justins zoon Jack Blues Bieber vandaan

Celebs door Maj

Het blijft een mooi en ontroerend moment voor alle fans van Justin en Hailey Bieber. Op 24 augustus 2024 verwelkomen de twee kersverse ouders hun eerste zoontje: Jack Blues Bieber. Waar iedereen maandenlang benieuwd was naar de naam van de baby, is de nieuwsgierigheid nu omgeslagen in de betekenis achter de naam. Ze.nl is op onderzoek uitgegaan, want hier komt de naam van Hailey en Justins zoon Jack Blues Bieber vandaan.

Hailey en Justin zijn ouders geworden van Jack Blues Bieber

Menig Bieber fan kan hun geluk niet op, want ruim een week geleden maken Justin en Hailey op Instagram bekend dat ze een zoontje op de wereld hebben gezet. Via de Instagram van Justin Bieber kwamen we achter dit heuglijke nieuws. Hij deelde een foto van het voetje van de kleine Jack Bieber en schreef erbij: "WELCOME HOME, JACK BLUES BIEBER". Ook beste vriendin Kendall Jenner liet van zich horen onder de Instagram post en schreef: "Can’t handle this little foot JACK BLUES." Wat zijn we blij voor Hailey en Justin!

Lees ook: Oh no! J.Lo gaat scheiden van man Ben Affleck

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Geruchten over de naam

Er gingen al een tijdje geruchten rond over de naam van de baby. Zo dachten mensen na een Instagram post van Hailey met de caption: "little cherry blossoms on my nails little cherry blossom in my belly", dat het geslacht een meisje zou worden en het kindje Blossom zou gaan heten. Fans reageerde bijvoorbeeld: "Blossom Bieber sounding way too good". Ook dachten fans een Instagram account te hebben gevonden met de naam Plum Bieber. Er werd gespeculeerd dat Hailey en Justin het Instagram account alvast hebben aangemaakt om de user name veilig te stellen. Well, things turned out differently.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Hier komt de naam van Hailey en Justins zoon vandaan

Maar nu de grote vraag, waar komt de naam van Hailey en Justins zoon Jack Blues Bieber vandaan? De initialen van Jack Blues zijn J.B., net als die van Justin Bieber, de vader van Justin: Jemery Bieber en de oom en tante van het kindje: Jazmyn en Jaxon Bieber. Jack is ook nog eens de tweede naam van de vader van Justin. Al met al zit er zeker betekenis achter deze mooie naam en zetten Justin en Hailey hiermee een familietraditie voort. Welkom lieve Jack Blues Bieber!

Lees ook: de lijst met VMA optredens wordt steeds langer