Gordon Ramsay is gelukkigste vader ter wereld

Celebs door Juliët

Gordon Ramsay noemt zichzelf de gelukkigste vader ter wereld. Dochter Tilly is inmiddels 22 geworden en poseerde in een zwarte toga en een baret met een certficaat in de hand. Gordon en vrouw Tana poseerden trots met hun dochter. Een belangrijke mijlpaal is bereikt.

Dit is waarom Gordon Ramsay zichzelf de gelukkigste vader noemt

Gordon Ramsay (57) is een van de bekendste en rijkste chefkoks ter wereld en staat vooral bekend om zijn kleurrijke taalgebruik en gescheld in de tv-shows. Inmiddels bezit hij 35 restaurants. Gordon heeft zes kinderen, waaronder dochter Matilda (Tilly.) Zij is 22 jaar en heeft sinds kort haar diploma weten te halen. Gordon plaatste op zijn social media een foto waar hij bij zetten "Ze heeft het gedaan!". Gordon is mega trots en kan dit niet genoeg benadrukken. Met alles wat zijn dochter heeft meegemaakt, is hij nu de gelukkigste vader ter wereld. "Gefeliciteerd lieverd, goed gedaan Tilly." David Beckam was een van de eersten die reageerde op de post en schreef: "Goed gedaan Tilly,, we zijn trots." Bear Grylls voegde hieraan toe: "Goed gedaan!" Matilda is een van de zes kinderen van Gordon en mam Tana (49). Ze hebben ook nog dochter Megan (26), tweelingen Holly en Jack (24), Oscar (5) en Jesse (1).

Weetje over Gordon Ramsey

De volgende dingen wist je vast nog niet over Gordon Ramsey:

  • Gordon werd geboren op 8 november 1966 in Johnstone in Schotland. 
  • Op jonge leeftijd besloot Ramsay profvoetballer te worden.
  • Hij was 15 toen hij terecht kwam in een jeugdteam van Glasgow Rangers. Na drie jaar voetballen stopte hij met zijn droom om profvoetballer te worden.
  • Na het voetballen besloot Ramsay de opleiding hotelmanagement te gaan doen. 
  • In het begin van zijn culinaire carrière ging hij in de leer bij topkoks als Marco Pierre White en Joel Robuchon en Guy Savoy. Op zijn 27e werd hij voor het eerst zelf chef.
  • Binnen drie jaar wist Ramsay twee Michelinsterren binnen te halen en in 1995 werd hij uitgeroepen tot 'Nieuwkomer van het Jaar'. 
  • Gordon deed aan verschillende programma's mee als Hell's Kitchen en Kitchen Nightmares. Hij was een tijdlang de best verdienende chef ter wereld.
  • Hij bezit 35 restaurants over de hele wereld. 
  • Gordon en Tana zijn sinds 1996 getrouwd. 
  • Matilda die bekend staat als Tilly is het bekendste kind van Ramsay en heeft veel volgers op sociale media. Ze heeft ook al een paar jaar haar eigen kookshow: Matilda and the Ramsay Bunch.