Een biopic over Britney Spears is in de maak

Celebs door Maya Luz

Britney Spears fans opgelet! De zangeres heeft recent aangekondigd dat er een film wordt gemaakt over haar boek 'The woman in me'. Binnenkort kunnen we dus gaan genieten van een Britney Spears biopic! Dit is wat we er al over weten.

Lees ook: Jaimie Vaes kan geleend geld niet meer terugbetalen

Britney Spears biopic

Vorig jaar bracht Britney Spears haar memoir 'The woman in me' uit. Haar boek was een enorm succes. Zo'n groot succes zelfs dat er een film over gemaakt wordt. Universal Studios heeft officieel de rechten om een film te maken op basis van het boek. De regisseur van 'Wicked' Jon M. Chu en producer Marc Platt zullen zich bezig gaan houden met dit grote project. Platt heeft onder andere gewerkt aan 'Legally Blonde' en 'La La Land'. Dit nieuws deelde Britney vorige week op X.

Wat we al weten

Naast wie er aan de film zullen gaan werken, is er nog vrij weinig bekend over wat we van de film kunnen verwachten. Maar als je het boek hebt gelezen kan je wel al wat voorspellingen doen. In het boek vertelt de popster openhartig over haar leven. Zo gaat ze in op hoe ze de popster is geworden die we allemaal kennen. Daarnaast gaat ze in op haar relatie met zanger Justin Timberlake. Maar een van de belangrijkste onderwerpen van het boek is haar familie en hoe er werd geprobeerd om controle te krijgen over haar leven. Spears zat jarenlang vast in het conservatorschap van haar vader. Hierdoor had haar vader macht over haar financiën, persoonlijke leven en zelfs haar relaties. Fans begonnen hierdoor de #FreeBritney beweging. Deze beweging en de support van fans heeft er mede voor gezorgd dat Britney nu weer de controle over haar leven terugheeft. De kans is dus ook erg groot dat dit onderwerp terug zal komen in de film.

Aangezien de film pas net is aangekondigd, weten we nog niet veel over hoe het project er precies uit zal komen te zien. Zo is er nog niks bekend over welke acteurs in de rollen zullen kruipen van alle personen die in het boek voorkomen. Verder is er ook nog geen release datum bekend. Wanneer we deze film kunnen gaan zien en waar deze te zien zal zijn is dus nog een vraagteken. Maar één ding is zeker: fans zijn enthousiast over het project en kunnen niet wachten om het resultaat te zien!