Deze essentials horen in jouw koffer deze zomer

Reizen door Maya Luz

Ga jij deze zomer op vakantie? Dan weet je natuurlijk wel wat je in moet pakken: je paspoort, je toiletspullen, een aantal leuke bikini's. Toch zijn er een aantal travel essentials waar je misschien niet gelijk aan zou denken, maar die zeker nuttig zijn om mee te nemen. Deze essentials mogen dus zeker niet ontbreken in jouw koffer deze zomer.

Lees ook: Deze sterrenbeelden gaan de leukste zomer hebben

Packing cubes

Packing cubes zal je niet nodig hebben tijdens je vakantie, maar tijdens het inpakken voor de heen- en terugweg is dit een echte lifesaver. Hierin kun je namelijk een stuk meer spullen doen dan je zou verwachten. Met behulp van packing cubes hou je je bagage georganiseerd en overzichtelijk. Daarnaast zal je ook geen problemen meer hebben met het dichtkrijgen van je koffer.

Herbruikbare flesjes voor je toiletspullen

Het is makkelijk om gewoon je toiletspullen te kopen als je op je vakantiebestemming bent. Maar dit is vaak ontzettend zonde aangezien je het product vaak niet opmaakt voordat je weer teruggaat naar huis. Je mag maar een beperkt aantal vloeistoffen meenemen en je mag ook maar een minimale hoeveelheid meenemen per flesje. Daarom is een herbruikbaar reisflesje super handig. Hier kun je je product indoen zodat jij gewoon je normale producten kunt blijven gebruiken op vakantie. Dit scheelt een hoop tijd en zelfs geld.

Een powerbank

Op vakantie maak je soms lange dagen. Zeker als je in de natuur op pad gaat is de kans klein dat je tussendoor even je telefoon kan opladen. Een powerbank is dan super handig om bij je te hebben. Zo kun je altijd en overal je telefoon opladen en kom je niet op onhandige momenten zonder batterij te zitten. Zeker als je alleen reist is dit een enorme aanrader.

Een weegschaal voor je koffer

Ga je op shopvakantie? Neem dan vooral een weegschaaltje mee voor je koffer. Hiermee kun je je koffer nog even wegen voordat je naar het vliegveld gaat voor je terugvlucht. Zo voorkom je dat je extra moet betalen voor het laten inchecken van je bagage.

Een tracker voor in je koffer

Ben jij altijd bang om je koffer te verliezen tijdens je reis? Doe dan een GPS tracker in je koffer. Ook als je koffer kwijtraakt, kun jij hem opsporen. Dat scheelt een hoop gedoe.

Een travelcase voor je sieraden

Je sieraden meenemen op vakantie is natuurlijk een must. Maar sta je weleens stil bij hoe je ze inpakt? Als je ze bijvoorbeeld in je toilettas doet, raken ze in de knoop. Dit zorgt voor een hoop frustratie en gepeuter. Wil jij voorkomen dat je favoriete ketting in de knoop raakt? Berg je sieraden dan op in een travelcase.