Deze sterrenbeelden gaan de leukste zomer hebben

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

De zomer is al even bezig maar het is nooit te laat om vooruit te kijken! Want er kan nog een hoop gebeuren deze zomer en dat kan een hoop bepalen over hoe we dit seizoen ervaren als geheel. Dit zijn de sterrenbeelden die de allerleukste zomer gaan hebben.

Lees ook: Oeh, deze sterrenbeelden hebben een sterke mensenkennis

Sterrenbeeld #1: Tweelingen

Het hele aankomende jaar is positief voor Tweelingen. Deze zomer is de start van deze magische en veelbelovende periode. Je zal in deze tijd veel persoonlijke groei en geluk meemaken. Zorg er dus voor dat je klaar bent om dit geluk te ontvangen en om veel leuke dingen te ondernemen. Verder biedt deze zomer voor Tweelingen een enorme glow up! Je zal je dus erg optimistisch en zelfverzekerd voelen tijdens de zomermaanden. Jouw persoonlijkheid schijnt tijdens deze zomer, maak je klaar om een echte social butterfly te worden. Augustus brengt jou veel leuke activiteiten met vrienden. Daarnaast openen er eventueel nieuwe deuren in jouw liefdesleven deze zomer.

Sterrenbeeld #2: Weegschaal

Deze zomer is een spannende tijd voor Weegschalen. Je gaat veel op avontuur en dat brengt veel nieuwe ervaringen met zich mee. We raden dit sterrenbeeld zeker aan om deze zomer op pad te gaan of om die ene reis te boeken die je al zo lang wil maken. Je voelt je deze zomer optimistisch en open-minded en dus zal je veel nieuwe dingen proberen. Je bent niet bang om risico's te nemen en dat pakt goed voor je uit. Deze zomer is het motto van de Weegschaal 'the sky is the limit'. Aan het einde van de zomer zal je merken dat je veel charme hebt. Dit is dus de perfecte tijd voor dit sterrenbeeld om wat zomerse liefde op te zoeken. Vlak voordat de herfst begint zal je geluk nog een kleine boost krijgen waardoor jij met hetzelfde geluk de herfst in kunt gaan als waarmee je de zomer bent doorgekomen.

Sterrenbeeld #3: Waterman

Jouw geluk is prioriteit deze zomer. Je zal heel vrolijk en speels zijn waardoor je veel energie hebt om dingen te doen die jou geluk brengen. Dit kan betekenen dat je gaat beginnen aan dat ene kunstproject, een nieuwe hobby oppakt of misschien zelfs je seksleven wat spannender maakt. Luister deze zomer naar wat je hart het meeste verlangt. Het einde van de zomer is een goed moment voor jou om oude routines achter je te laten waar je nu niks meer aan hebt. Deze zomer voelt voor dit sterrenbeeld erg licht en prettig. Je voelt je ook avontuurlijk genoeg om nieuwe dingne uit te proberen en te experimenteren.