Is B&B Vol Liefde wel echt? Deze BN'ers twijfelen erover

Media door Zita

Ons favoriete liefdesprogramma is weer volop bezig en wij smullen ervan. Het liefdesprogramma zit vol hilarische, liefdevolle en gênante momenten waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Acht B&B-eigenaren waagden zich aan dit liefdesavontuur, in de hoop dat zij de liefde van hun leven tegenkomen. Ondanks dat het programma om de liefde draait, zijn er een aantal BN’ers die twijfelen over de echtheid van het programma. Hmm…

B&B Vol Liefde echt?

Naar een ander land verhuizen om een B&B te starten is al een gewaagde stap. Dat ook nog combineren met een liefdesavontuur, ja, daar heb je lef voor nodig. Hoe mooi is het om de liefde van je leven te vinden, die dan ook nog onderdeel wordt van jouw leven als B&B-eigenaar. Toch twijfelen mensen aan de echtheid van het programma. Waarom? Zo denkt zanger Frans Duijts niet dat de B&B-eigenaren meedoen om de liefde te vinden, maar puur als promotie voor hun B&B.

Lees ook: Kijkers reageren massaal op botte Albert in B&B Vol Liefde: "Hij kan beter alleen blijven"

BN’ers die twijfelen aan de echtheid

“Ik denk dat reclame voor hun bedrijf voor een groot deel meespeelt”, zegt Frans. Frans zegt wel dat hij het programma nog nooit heeft gezien, dus ook geen idee heeft of ze in het verleden wél de liefde hebben gevonden. Nou Frans, wij kunnen je vertellen dat dat wél zo is, kijk maar eens naar Debbie en Paul en Joy en Dani van vorig seizoen bijvoorbeeld.” Ze hebben in elk geval wel veel reclame voor hun B&B gehad”, voegt Frans nog toe.

Ook Marijke Helwegen heeft haar twijfels over de echtheid van het programma. Zij denkt dat de deelnemers vooral meedoen voor de publiciteit van hun B&B. “En als ze een vrouw of man vinden, is dat mooi meegenomen. Ik geloof niet dat ze in zo'n korte tijd de liefde van hun leven ontmoeten."

De liefde gevonden

De meningen over de echtheid zijn verdeeld, want we zien ook dat een aantal B&B-eigenaren wél de liefde hebben gevonden. Zo zijn Astrid en Harmjan uit seizoen 2 nog bij elkaar en zelfs getrouwd met elkaar. Ook Fenna en Martijn uit ditzelfde seizoen zijn nog bij elkaar. Zoals we al eerder benoemden zijn Debbie en Paul, en Joy en Dani uit het vorige seizoen (seizoen 3) ook nog bij elkaar. Bram uit seizoen 3 vond niet de liefde bij de dames die voor hem kwamen, maar wel voor een dame die bij Joy op bezoek kwam. Esra en Bram zijn namelijk nog steeds een stelletje. Cute!