Kat adopteren? Geef hen een van deze leuke namen

Vrije tijd door Maya Luz

Ga jij een kat adopteren? Superleuk! Katten zijn ontzettend leuke huisdieren en heel fijn gezelschap. Als je eenmaal een kat hebt gevonden, moet je nog een leuke naam hebben. Dit zijn de leukste kattennamen die jij aan je kat kunt geven.

Lees ook: Zo zorg je het beste voor je huisdier in de zomer

Salem is een katten naam voor echte heksen

Ga jij voor een zwarte kat? Dan is Salem een hele leuke kattennaam. Salem was de naam van de Sabrina uit Sabrina The Teenage Witch. Daarnaast kennen we Salem ook van de Salem witch trials. Wil jij een echte heksenkat? Dan is Salem de naam voor jou.

Tofu, een van de leukste plantaardige katten namen

Voor de veganisten en vegetariërs onder ons is Tofu een ontzettend leuke kattennaam. Deze naam is vooral leuk voor witte katten, maar als je kat wat donkerder is, is de tofu gewoon gemarineerd. Wat ons betreft is deze kattennaam super schattig.

Baloe voor de Disneyfans

Disneyfans opgelet! Voor een grijze kat is Baloe een super leuke kattennaam. Hiermee geef je een leuke shoutout naar een klassieke Disneyfilm die wij als kind allemaal vaak genoeg hebben gezien. Dit is ook zeker een leuke kattennaam voor een kater.

Mochi voor katten met bolle koppies

Mochi's kennen we natuurlijk als die leuke Japanse ijsbolletjes, maar het is wat ons betreft ook een hele schattige kattennaam. Zeker voor een kat met een bol koppie vinden we dit een ideale naam.

That's that me Espresso

That's that me espresso! Oké, we zeggen niet dat je je kat moet vernoemen naar een Sabrina Carpenter liedje, maar als je kat toch donkerbruin van kleur is, is het wel toepasselijk.

Goblin, want soms zijn katten dat

Is jouw kat een echte boef? Dan is Goblin de perfecte naam. Dit is de naam voor een kat die de hele nacht de zoomies heeft of die iets te vaak kattenkwaad uithaalt.

Katniss, the cat on fire

Ben jij een grote fan van de Hunger Games films, dan biedt dat genoeg leuke opties voor namen. Maar een van de namen springt er natuurlijk wel echt uit. Dan is Katniss een perfecte naam. We zeggen maar, het woord kat zit al in de naam!

Ivy is de mooiste kat met groene ogen

Ivy is een prachtige naam voor katten met groene ogen of een groenige gloed in hun vacht. Ivy is de Engelse benaming voor klimop, en het is een prachtig liedje van Taylor Swift (voor de Swifties). Dit is dus een van de namen die meerdere betekenissen kan hebben.

Oreo voor de snoeperds

Oreo is een super schattige kattennaam voor een kat die zowel wit als zwart is. Is jouw kat net zo zoet als het koekje? Namen die met eten te maken hebben blijven stiekem gewoon onze favorieten.

Momo voor de nostalgie

Tot slot hebben we de schattigste naam ooit voor fans van Avatar The Last Airbender. Of je de show nou al keek als kind op Nickelodeon of als volwassene op Netflix, we hebben allemaal leuke herinneringen aan deze schattige sidekick. Is Momo niks voor jou, dan is Appa ook een leuke optie.