Hoe leuk? Prince Charming-Marvin brengt zijn eerste single uit

Media door Alyssa

Vandaag is een super speciale dag voor Marvin Pool, bekend van Prince Charming. Zijn allereerste single Nummer één is nu officieel uit en dat is echt een droom die uitkomt voor hem.

Prince Charming-Marvin lanceert single 

Na jarenlang twijfelen en zijn muzikale passies een beetje op de achtergrond te houden, heeft Marvin eindelijk de stap gezet om de studio in te duiken en zijn eigen muziek te maken. "Dit nummer gaat over de spannende beginfase van mijn relatie met mijn man Ferdi, zoals we die hebben beleefd tijdens Prince Charming", vertelde hij vol enthousiasme aan Grazia. "Ik voel me echt geweldig nu mijn eigen liedje de wereld in gaat. Ik ben er zo trots op!"

Klein voorproefje

Op Instagram gaf Marvin ons al een klein voorproefje van het nummer en de reacties zijn echt hartverwarmend! Ferdi was er snel bij om zijn trots te laten blijken: "Zo ontzettend trots op jou. ❤️" Ook zijn fans waren super enthousiast: "Geweldig nummer, Marvin! Hopelijk komen er nog meer!" en "Dit is echt fantastisch, je hebt het gedaan. 😍🔥"

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Meer op Instagram

Steun van Ferdi

In een recent interview met Grazia, vlak voordat hij de studio in dook, sprak Marvin vol liefde over zijn speciale nummer dat speciaal voor hem werd geschreven en perfect past bij zijn romantische kant. Ferdi steunt Marvin volop: "Dit is echt heel bijzonder. Ik heb Marvin altijd aangemoedigd om deze stap te zetten, dus ik ben enorm trots dat hij zijn dromen volgt. Gewoon je hart volgen!"

Negen weken lang genieten van B&B Vol Liefde

Hoewel we al even niet meer hebben kunnen genieten van Prince Charming, staat het vierde seizoen van de zomerse hit B&B Vol Liefde wel voor de deur. Acht single B&B-eigenaren gaan deze zomer weer op zoek naar de liefde, maar dit keer krijgen we nóg meer om van te genieten. In plaats van zeven weken kunnen we maar liefst negen weken lang smullen van dit heerlijke realityprogramma. Hoe gaaf is dat? Vanaf 15 juli is het zover. Dit jaar kunnen we van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur weer meeleven met de spannende avonturen van de B&B-eigenaren. Vorig jaar duurde het programma 'slechts' zeven weken en werden de afleveringen van maandag tot en met vrijdag uitgezonden. Maar hé, wie klaagt er nou over extra kijkplezier? Wij kunnen niet wachten.

Lees ook: Petra uit B&B Vol Liefde doet boekje open over Hans: 'Er is veel gebeurd'