Iris blikt terug op Temptation Island: "Ik ben nu in ieder geval niet met hem getrouwd"

Media door Alyssa

Even een throwback naar het laatste seizoen van Temptation Island 2023. Herinneren jullie je Iris de Waard en haar toenmalige boyfriend Mitch nog? Ze gingen samen die ultieme liefdestest aan en het avontuur eindigde zelfs in een huwelijksaanzoek. Mega cute, toch? Maar helaas, eenmaal terug in Nederland bleek het toch niet zo picture perfect te zijn als het leek. Mitch was namelijk al snel in de ban van een andere vrouw. Ai, dat moet pijn doen! Nu, een tijdje later, deelt Iris haar gedachten over deze periode met Cosmopolitan.

Temptation Island anders dan verwacht

Iris geeft toe dat Temptation Island niet helemaal was wat ze ervan had verwacht. Maar spijt? No way! "Het was een gezellige tijd en een toffe ervaring. Ik ben eigenlijk ook wel blij dat ik het heb gedaan. Stel, ik was nu nog samen geweest met mijn ex bijvoorbeeld", vertelt ze. "Hij is vreemdgegaan, en of hij het nu deed of later: het was waarschijnlijk een keer gebeurd."

Aandacht als trigger

Iris denkt dat alle aandacht na het programma misschien wel de trigger is geweest voor Mitch om vreemd te gaan. Maar achteraf gezien is ze blij met haar deelname. "Ik ben nu in ieder geval niet met hem getrouwd." Pfoeh en dat was voor Iris dan dus net op het nippertje.

Geen contact meer, wel drama

Tegenwoordig hebben Iris en Mitch geen contact meer. Sterker nog, sinds een half jaar kan hij alleen nog via haar advocaat met haar communiceren. Drama alert: Mitch zijn vader (Iris' ex-schoonvader) eist via een brief van een zogenaamde 'advocaat' ook geld van Iris. Say what?! Iris heeft dit doorgestuurd naar haar eigen advocaat en de politie, want ze had naar eigen zeggen op stalker niveau last van beide heren. Gelukkig heeft ze daarna niks meer van ze gehoord. De politie twijfelt trouwens of die 'advocaat' wel echt is. Sketchy much?

Iris en Mitch tijdens Temptation Island

Vorige zomer maakten Iris en Mitch op Instagram plotseling bekend uit elkaar te zijn. Mitch bekende al snel dat hij was vreemdgegaan en verbleef zelfs bij de andere dame onder het mom van 'tijd en rust voor Iris'. Iris deelde op haar beurt haar gebroken hart met haar volgers op Instagram. Inmiddels gaat het gelukkig weer goed met haar en blijft ze 'voorlopig lekker single'. Mitch is inmiddels ook weer vrijgezel. Hij is inmiddels niet meer samen met de dame voor wie hij Iris verliet.

Lees ook: Temptation Island-Iris verrast fans en kondigt primeur aan: 'Zet het in je agenda'