Mitch uit Temptation Island en nieuwe vriendin verbreken relatie

Media door Alyssa

Oei, er is drama in realityland! Mitch, bekend van Temptation Island: Love or Leave, is niet meer samen met zijn vriendin Vera. Vera deelt dit nieuws vandaag via Instagram.

Temptation Island: Love or Leave met Iris

Even een kleine recap voor wie het gemist heeft: Mitch deed vorig jaar mee aan Temptation Island: Love or Leave samen met zijn ex-vriendin Iris. De twee verlieten het programma niet alleen als koppel, maar waren na de opnames zelfs verloofd. En dat beloofde wat! Maar helaas, nog geen drie weken later gingen de twee alweer uit elkaar. De reden? Mitch wilde tijd voor zichzelf, maar bleek achteraf te zijn vreemdgegaan met Vera.

Nieuwe liefde, maar nu toch ook in de problemen

Hij verliet Iris vervolgens voor zijn nieuwe liefde. Toch is nu ook aan deze romance een einde gekomen. Op Instagram deelt Vera het volgende met haar volgers: "Mitch en ik zijn gisteren uit elkaar gegaan. Nee, er is niemand vreemdgegaan. Het is een uit de hand gelopen discussie geweest waarbij wij allebei heel kinderachtig op elkaar hebben gereageerd, onder andere op de socials." Oef, klinkt heftig! Maar Vera laat ook weten: "We zijn niemand een uitleg verschuldigd, maar we vind dit wel even fijn om te delen. Hoe het verder zal gaan, weten wij zelf ook nog niet. We gaan hier goed over praten."

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Mitch en Vera relatiebreuk

Offline en alles deleten

Ook Mitch laat ook van zich horen. De realityster deelt het bericht van Vera en kondigt aan even 'offline' te gaan. Hij heeft zelfs al zijn foto's van Instagram verwijderd.

Relatiebreuk van Mitch en Iris

Vorige zomer maakten Mitch en Iris op Instagram plotseling bekend uit elkaar te zijn. De realityster bekende al snel dat hij was vreemdgegaan en verbleef zelfs bij de andere dame onder het mom van 'tijd en rust voor Iris'. Iris deelde op haar beurt haar gebroken hart met haar volgers op Instagram. In gesprek met Realitea vertelde Iris destijds over de breuk: 'Kijk, hij had het natuurlijk verwoord als: ik zit in de knoop met mezelf. Dat geloof ik wel, maar als ik er later achter kom dat je vanaf april al met een chick loopt te dm'en en 'dingetjes' aan het doen bent, dan is het niet alleen 'met jezelf in de knoop zitten'.' Auw, en dat moet pijn gedaan hebben.

Lees ook: Temptation Island-Iris verrast fans en kondigt grote primeur aan: 'Zet de datum in je agenda'