Bottomless brunch bij Cut Throat: de beste manier om je kater te genezen?

Hotspots door ZE's Food Reviewers

Meer hartje Amsterdam dan dit gaat het niet worden want in het epicentrum van onze hoofdstad pal tussen de Beurs van Berlage en de Bijenkorf zit Cut Throat. Deze van origine barbershop heeft naast het creëren van strakke coupes een aantal jaar geleden besloten om ook eten en drinken te serveren.

Eerder beoordeelde jullie al dat Cut Throat een van de lekkerste restaurants rondom Amsterdam Centraal is. Nu lieten wij ons verleiden om deze toffe locatie te bezoeken voor een zogeheten bottomless brunch, dat houdt in dat je de onderkant van je glas als het goed is niet tegenkomt gepaard met lekker eten voor wie niet bekend is met dit fenomeen. (Je leest het goed, unlimited drinks!)

 

Drinken

 

Bij Cut Throat kan je voor een bedrag van 49 euro anderhalf uur onbeperkt van alle soorten drankjes waaronder bier, wijn en cocktails genieten - daarnaast kan je een gerecht van het menu selecteren. Er is een ruime keuze aan cocktails, van bijvoorbeeld een Bloody Mary tot aan een Moscow Mule. Dit alles terwijl er een DJ de lekkerste tunes voor je aan het draaien is, althans er was een DJ toen wij in het weekend hier aan het brunchen waren!

De keuken serveert Caribbean style street food en wij zijn op aanraden van het personeel voor de spareribs en de jerk chicken gegaan! Het vlees van de spareribs was zo mals dat het van het bot afviel en de kip was letterlijk zo goed gemarineerd dat wij onszelf moesten inhouden om onze vingers niet af te likken. Deze gerechten kwamen gepaard met heerlijke sides zoals kokosrijst en sausjes om het vlees op nog meer verschillende manieren te laten smaken. Het personeel controleert op een hele fijne, aandachtige manier of alles naar wens is en vooral of je glas mimosa nog een refill nodig heeft. ;-)

 

Ribs
Juicy slow cooked spare ribs geserveerd met rijst, salade en salsa achtige sauzen

 

Je kan hier dus terecht voor een brunch, om te dineren of gewoon voor een gezellige borrel. De bottomless brunch is volgens het personeel: the best way to cure a hangover if you ask us!

Voor de dames is dit een echte aanrader of excuus om eens met je vent mee te gaan wanneer hij weer naar de kapper moet om zelf lekker te genieten van een drankje (en/of eten) op een locatie waar een leuke vibe hangt en je goed in de watten wordt gelegd. PAS WEL OP, er bestaat een kans wanneer hij klaar is met zijn knipbeurt dat hij straks jou moet wegtrekken uit zijn ’barbershop’ genaamd Cut Throat!

 

Jerk chicken

 

Contactgegevens:

Cut Throat
Beursplein 5
Amsterdam
06-25343769
stuur een e-mail

Bezoek website