Liefde in de lucht: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen opnieuw herenigd

Media door Alyssa

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn samen gespot terwijl ze elkaar innig omhelsen! Sinds de onthullende aflevering van BOOS en de daaropvolgende controverse rond The Voice of Holland, stond hun relatie op een laag pitje. Voor het publiek leek het alsof Linda de Mol en Jeroen uit elkaar waren. Eerder lieten zowel Linda als haar dochter Noa Vahle weten dat Linda nog het een en ander uit te zoeken had met Jeroen.

Einde van Jeroen Rietbergen en Linda de Mol

Sinds de schandalen rond The Voice of Holland kwam de relatie van Linda en Jeroen onder grote druk te staan. Jeroen, die beschuldigd werd van seksueel wangedrag achter de schermen van het programma, verdween grotendeels uit de publieke schijnwerpers. Linda gaf aan tijd nodig te hebben om de situatie te verwerken en nam afstand van haar relatie met Jeroen.

Verliefde foto's van Linda de Mol

De recente foto's vertellen echter een heel ander verhaal. Op de cover van Story is duidelijk te zien hoe Linda en Jeroen elkaar vasthouden, terwijl ze afgelopen zaterdag samen hun twee schattige labradors aan het uitlaten zijn. Het wordt op de foto's niet duidelijk of ze doorhadden dat er een fotograaf in de buurt was. Maar goed, ze zien er in ieder geval happy uit samen. Deze kiekjes doen vermoeden dat er misschien wel sprake is van een hernieuwde toenadering. Of dit een definitieve verzoening betekent, dat is nog onduidelijk, maar het is zeker dat hun romance opnieuw in beweging is. Volgens RTL Boulevard wil het management van Linda geen reactie geven op de geschoten plaatjes.

De tekst gaat verder onder de cover van weekblad Story.

Meer op Instagram

De rechtszaak

Ondertussen is het Openbaar Ministerie druk bezig met een strafzaak tegen Jeroen vanwege de aangifte wegens verkrachting. Insiders beweren dat het er niet al te best uitziet voor de aangeefster, omdat ze voor de tweede keer op gesprek moet komen. Dat schijnt zeldzaam te zijn en zou kunnen betekenen dat de zaak afgezwakt of zelfs geseponeerd wordt. Jeroen was aangeklaagd wegens grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland. Dit kwam naar buiten tijdens een aflevering van Boos, waar Tim Hofman een reportage maakte over de misstanden achter de schermen bij The Voice Of Holland. Naast Jeroen, waren ook Marco Borsato en Ali B aangeklaagd voor dezelfde redenen.

Lees ook: Noa Vahle blij dat moeder Linda de Mol niet topless in magazine staat: "Daar had ik stokje voor gestoken"