OMG! Good Luck Guys is back met seizoen 2 en déze deelnemers doen mee

Media door Alyssa

Reality-fans opgelet! Hebben jullie het al gehoord? Good Luck Guys komt terug met een tweede seizoen. In deze show zien we hoe twaalf bekende realitysterren proberen te overleven op een verlaten strand. En geloof ons, met deze deelnemers wordt het opnieuw een seizoen vol drama en sensatie!

Lees ook: Oeh! Déze populaire realitysterren en influencers worden in het diepe gegooid in nieuw survivalprogramma

Deelnemers van Good Luck Guys seizoen 2

Faizel, bekend uit seizoen 1 van het programma, is de enige influencer die dit jaar opnieuw mee mag doen. Maar niet getreurd, want er zijn een hoop andere bekende gezichten die het survival avontuur aangaan. Kelly van der Minne uit Love Island is een van de realitysterren die zich dit jaar aansluit, evenals Lisa Sace en Jorden Lorenzo van Ex on the Beach. Ook Fabiola Volkers uit Temptation Island doet mee. Daarnaast zien we acteur en comedian Goeïm Cederburg, beter bekend als Goudtje, op het eiland. Dragqueen Serge Boll, YouTuber Glenn Eilbracht, TikTokker Aaron Bezemer (inderdaad, de tweelingbroer van Quinn Bezemer), influencer Plamedi Ngonda en zangeres Jamilla Baidou voegen zich ook toe aan het lijstje met deelnemers. Maar de échte showstopper dit seizoen is toch wel Louisa Janssen, die we kennen door haar spraakmakende optredens in Echte Meisjes in de Jungle. Het belooft dus een spannend en vermakelijk seizoen te worden met deze kleurrijke mix van deelnemers.

Good Luck Guys op Prime Video

De presentatie van Good Luck Guy is ook dit jaar opnieuw in handen van Robbert Rodenburg. Dus dat belooft wat. En voor wie het concept nog niet kent: Good Luck Guys is eigenlijk een soort spin-off versie van Expeditie Robinson. De influencers en realitysterren moeten namelijk in teams zien te overleven op een onbewoond eiland en strijden tegen elkaar voor luxe producten én een grote geldprijs. Drama gegarandeerd! Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter komt later dit jaar op Prime Video. Wanneer precies is nog niet bekend, maar wij kunnen niet wachten. Hieronder bekijk je alvast de promo video van het programma:

Meer op Instagram

Lees ook: Van B&B Vol Liefde naar Expeditie Robinson: 'Deze deelnemer waagt zich aan het avontuur'

Seizoen 1

Vorig jaar was Good Luck Guys voor het eerst te zien op Prime Video. Het was een nieuw concept in Nederland en het beloofde een programma te worden met veel drama. En laten we eerlijk zijn, we're in for it! In het eerste seizoen deden onder anderen realitysterren zoals Harrie van het kamp mee, de terror twins Sharon en Esmee, maar ook TikTokker Morena en Ziggy.