Stevie uit Ex on the Beach deelt transformatie: meer dan 20 kilo afgevallen

Media door Alyssa

Stevie Burns is één van de opvallendste deelnemers in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. Kijkers zijn dol op haar, niet alleen vanwege haar persoonlijkheid, maar ook omdat ze in tegenstelling tot veel andere deelnemers niet extreem afgetraind is. En het mooiste? Stevie heeft daar zelf totaal geen moeite mee!

Indrukwekkende transformatie

Hoewel Stevie altijd al gelukkig was met zichzelf, besloot ze de afgelopen maanden toch wat gezonder te gaan leven. Met een aangepast eetpatroon en wat meer beweging heeft ze een indrukwekkende transformatie ondergaan. Op TikTok deelde ze trots een video van het resultaat en schreef erbij: "Always been happy with myself but now even more. Lost 20 kg". Wauw, wat een prestatie!

De tekst gaat verder onder de TikTok waarop Stevie haar transformatie duidelijk zichtbaar maakt. 

@stevieburnss

Opvallende entree en exen

Stevie haar entree in Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is er eentje om te onthouden. Terwijl Luca, Elias en Ivory gespannen op het strand zaten te wachten, kwam ze vanuit de zee aanlopen. En ze bleek de ex te zijn van maar liefst drie deelnemers - Luca, Ivory én Maxim. Alsof dat nog niet genoeg was, kwam er later nóg een ex van Stevie binnen: Ramon, die ze in eerste instantie niet eens meer herkende. Oeps.

Stevie en de reünie-rel

Stevie is duidelijk niet op haar mondje gevallen. Tijdens de reünie na haar vorige deelname aan Ex on the Beach kreeg ze het flink aan de stok met Tcheutche, omdat hij ineens haar beste vriendin Jennifer afviel. Dit terwijl ze buiten de camera's om juist zo gezellig met elkaar omgingen. "Dat heb ik ook gezegd, ik zei 'nu wil je ineens fame pakken over iemand anders zijn rug'… Ze zijn samen heen gereden hé, naar de reünie. Ze zijn samen heen gereden, niks aan de hand, en de camera's gaan draaien en hij switcht 360 graden. Daarna kwam zij niet thuis hé, hij heeft haar laten staan", riep Stevie later over het incident tijdens een autoritje met Nick Eshuis.

Ware ster van Ex on the Beach

In een tijd waarin sociale media vaak een vertekend beeld schetsen van hoe we eruit zouden moeten zien en ons zouden moeten gedragen, is Stevie een verfrissend voorbeeld van iemand die gewoon zichzelf durft te zijn. En dat maakt haar misschien wel de ware ster van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars.

Lees ook: Ex on the Beach schokt met Quentin's comeback, maar wat betekent dit voor zijn romance met Naomi?