MAFS-seksuologe Eveline Stallaart in het ziekenhuis: 'Ik kon letterlijk niks'

Media door Alyssa

Het ging de afgelopen periode niet zo goed met seksuologe Eveline Stallaart, die je natuurlijk kunt kennen van het programma Married at First Sight. Eveline lag namelijk de afgelopen periode in het ziekenhuis en verdween even 'volledig van de radar'. 

Pittige longontsteking voor Eveline Stallaart

De seksuologe belandde namelijk in het ziekenhuis vanwege een ‘pittige longontsteking’ en moest gedwongen rust nemen.

Een harde noodstop

Gelukkig is Eveline weer terug van weggeweest en deelt ze zelf met haar volgers waarom ze zo afwezig was de afgelopen tijd. "Misschien hebben jullie gemerkt dat ik even van de radar was. De pas op de plaats die ik laatst aangaf te moeten maken kwam al wat te laat. Viel van het ene in het andere ziekzijn met als uitsmijter de longontsteking", schrijft ze bij een aantal foto’s, waaronder ook een selfie vanuit het ziekenhuisbed. "Een harde noodstop van mijn lijf. Toen móest ik wel 2,5 week niks anders dan rusten, ik kon ook letterlijk niks anders, daar zorgde m’n lijf wel voor."

Harde leerschool

Hoewel het natuurlijk niet leuk is om zo ziek te worden dat je in het ziekenhuis belandt, weet de seksuologe toch al iets positiefs te halen uit haar ervaring. Ze beschrijft haar longontsteking zelfs als een harde leerschool. Ze belooft om beter naar haar eigen lichaam te luisteren en vaker 'nee' te zeggen. Nu Eveline weer beter is, kijkt ze ernaar uit om weer aan het werk te gaan en mensen te helpen met hun problemen. Maar, "Ik ga het rustig aan opbouwen met werken. Fris en fruitig keer ik terug naar de wereld, met extra wijze lessen op zak en klaar om mensen te helpen."

De tekst gaat verder onder de Instagram-post van Eveline.

Meer op Instagram

Married at First Sight

Ondanks dat het vorige seizoen van Married at First Sight al een tijdje voorbij is, blijft het programma een ware sensatie. De backstage roddels over het matchmaking-systeem zorgden voor flink wat opschudding. Het werd zelfs zo intens dat experts Patrick van Veen en Radboud Visser hebben besloten om de handdoek in de ring te gooien en niet meer mee te werken aan het programma. Hoe Married at First Sight nu verder zal gaan zonder deze experts, dat is nog een groot mysterie. Maar één ding is zeker: Eveline staat gewoon opnieuw te popelen om weer aan de slag te gaan en haar expertise in te zetten voor de nieuwe deelnemers.

Lees ook: Cute! MAFS-François is happy love: 'Als je het niet verwacht, gebeurt het'