Juicy insights: Lesley deelt verschillen tussen Ex On The Beach-seizoenen

Media door Alyssa

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is als een op hol geslagen achtbaan: vol verrassingen, spanning en natuurlijk een flinke dosis drama! Terwijl de villa uit zijn voegen barst en de tablet of terror overuren draait om het leven van de exen zuur te maken, verschijnen de oude bekenden een voor een uit de zee.

Kijkje achter de schermen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Een van de meest recente toevoegingen aan deze zee van chaos is niemand minder dan Lesley Versprille, die we nog kennen van seizoen 5. Als een ware social media-heldin heeft Lesley haar Instagram-account gebruikt om haar volgers een exclusief kijkje achter de schermen te geven. Tijdens een hilarische vragenronde onthulde ze de geheimen van het nieuwe seizoen en deelde ze openhartig haar ervaringen.

Welk seizoen was beter? 

Een van de meest gestelde vragen aan Lesley was welk seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars ze persoonlijk beter vond: seizoen 5 of het huidige seizoen, seizoen 10. Lesley deelde haar gedachten hierover en gaf toe dat seizoen 5 naar haar mening heftiger en spraakmakender was dan seizoen 10. Ze verklaarde dit door te wijzen op de veranderende normen en waarden in de samenleving, waarbij bepaalde gedragingen die voorheen acceptabel waren, nu als controversieel worden beschouwd.

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Opschudding rondom Quentin Steenwinkel

Een andere opmerkelijke gebeurtenis in het recente seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars was de introductie van nieuwkomer Quentin, die zijn intrede maakte in de villa en meteen voor opschudding zorgde door op date te gaan met drie dames naar keuze. Lesley was een van deze dames, samen met Michelle en Shirley. Hoewel Quentin op het moment van opname van Ex On The Beach als single verscheen, heeft hij onlangs zijn relatie met Naomi uit Love Island bevestigd. Zijn relatie met Naomi zorgde voor enige verwarring bij de kijkers. Lesley nam de gelegenheid om hier op Instagram opheldering over te geven. Ze benadrukt dat de opnames van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars plaatsvonden in november, bijna een jaar geleden, en dat Quentin destijds dus nog gewoon vrijgezel was.

'Full demon modes'

En dat Quentin nu écht verliefd is, schuift hij niet onder stoelen of banken. Onlangs gooide de realityster zijn gevoelens voor Naomi nog op digitaal papier. Op Instagram schreef hij een uitgebreide liefdesverklaring voor haar die uiteraard voor iedereen te lezen valt. "2024… Ik zeg je eerlijk ik zat op het randje van f*ck alles ik ga gewoon ALL IN full demon modes", begon hij zijn verhaal. "Zat echt op het randje, naast m’n kids voelde ik me niet echt gewaardeerd..  Maar toen kwam jij… You saved me letterlijk. Door jou snap ik weer wie ik ben, door jou voel ik weer hoeveel liefde ik in mij heb", schreef hij. Volgens de realityster staan er "nog wat turbulente tijden aan te komen", maar hier maakt hij zich geen zorgen over. "I know you got my back." Quentin is dan ook dolblij dat hij weer de liefde mag voelen. Hij rondde zijn bericht af met de liefdevolle woorden 'I love you'.

Lees ook: Quentin doet boekje open over Channah: 'Onze relatie was een business'