Dit lieve toetje steelt de show tijdens jouw paasbrunch!
De lente is officieel begonnen. Dat betekent niet alleen meer zon, meer vogeltjes, maar ook dat de Paashaas om de hoek staat! Ja, het is bijna Pasen en misschien denk je al na over de uitgebreide brunch. Nou, zorg in ieder geval voor iets zoets. Een lekker toetje gaat er namelijk áltijd in!
Lees ook: Zo lang moet je wandelen om een paaseitje te verbranden
Dit heb je nodig
Hoewel een toetje altijd goed is, valt dit schattige toetje zeker in de smaak. Niet alleen qua smaak, maar ook qua looks. Het recept van Simone’s Kitchen is daarnaast heel simpel. Na zo’n tien minuten heb je een paastoetje voor vier personen!
- 2 tot 3 plakjes cake
- 2 bananen
- 1 pak vanillevla
- Vers fruit (naar keuze)
- Chocolade konijntjes en/of paaseitjes
- Caramelsaus
- 4 (leuke) glazen
Zo maak je deze schattige paas trifle
- Allereerst zorg je dat de plakjes cake verkruimeld zijn en de bananen gesneden in plakjes.
- Neem vervolgens de glazen erbij en giet in elk glas een laagje caramelsaus.
- Verkruimel de cake over de saus en leg hier wat plakjes banaan op. Giet daarna wat vanillevla eroverheen.
- Dan is nu de vraag: gebruik je een hoog glas? Als dat het geval is, herhaal dan de laagjes. Dus gooi nogmaals wat cake erop, plakjes banaan en vanillevla.
- Maak je paas trifle tot slot af met het verse fruit, bijvoorbeeld aardbeien of bosbessen. Vergeet ook de chocolade konijntjes en/of paaseitjes niet als finishing touch. Fijne paasdagen!
Lees ook: 10 x de mooiste items van H&M om je paastafel mee te dekken