Wil je proberen: zomerse pastasalade met carpaccio
Kunnen we jou ook wakker maken voor een lekkere carpaccio? Dan wil je even verder lezen. Dit heerlijke gerecht is natuurlijk al lekker op zich, maar carpaccio is ook prima te combineren met andere ingrediënten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke pastasalade met carpaccio? Wij vertellen je precies hoe je dit maakt.
Lees ook: 4 recepten voor één persoon die lekker en snel zijn
Wat heb je nodig voor de pastasalade met carpaccio?
- 150 gram penne
- 100 gram carpaccio
- Een hand vol Parmezaanse kaas
- Een handje pijnboompitten
- 75 gram rucola
- 2 eetlepels olijfolie met truffel
- 260 gram cherrytomaten
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- Peper en zout
Zo maak je de pastasalade met carpaccio
- Zet een pan water op en kook de pasta volgens de verpakking gaar.
- Ondertussen halveer je de cherrytomaatjes en meng je de witte wijnazijn met de truffelolie. Voeg eventueel peper en zout toe.
- Als de pasta gaat is met je deze samen met de cherrytomaatjes en de sla. Vervolgens meng je de zelfgemaakte dressing er doorheen.
- Verdeel de pastasalade nu over de borden en voeg als laatste de carpaccio eraan toe. Garneer met pijnboompitten en Parmezaanse kaas en het is tijd om te smullen.