Cocktail van de week: vlierbloesem sour met passievrucht
Houd je van zacht, zoet en fris? Dan is deze vlierbloesem sour cocktail perfect voor jou. In het warme weer houden we van frisse en makkelijke cocktails, we willen namelijk niet té lang in de keuken staan. Met dit recept heb jij in een handomdraai deze cocktail geserveerd en laat je een goede indruk bij je vrienden achter.
Lees ook: Tipsy lunch met deze Licor 43 cappuccino cocktail
Wat heb je nodig voor één cocktail?
- 45 ml vlierbloesemlikeur
- Eitwit van één ei
- Limoen
- Vruchtvlees van ½ passievrucht
- IJsblokjes
- Paar blaadjes munt
- Cocktailshaker
Zo maak je een vlierbloesem sour met passievrucht
- Doe de vlierbloesemlikeur, eiwit, vruchtvlees van de passievrucht en een kneepje sap van de limoen in de cocktailshaker.
- Vul de rest aan met ijsblokjes.
- Shake voor ongeveer dertig seconden.
- Zeef de vlierbloesem sour in een cocktailglas.
- Garneer met een paar blaadjes munt.
Lees ook: Toetje en cocktail ineen: deze Oreo White Russian wil je vandaag nog proberen