Romige cake stukjes
We hoeven niet al-tijd gezond te doen. We mogen ook wel eens valsspelen toch? Ja, nu weten we het wel, ieder pondje gaat door het mondje en eindigt op onze kont. Maar eeuwig lijnen is niet te doen. Na al dat gezwoeg voor ons figuur verdienen we de heerlijk romige cake stukjes die we vonden op foodblog Somekitchenstories.com
Ingrediënten
1 pak gewone cakemix
120 gram gesmolten boter
3 eieren
235 gram zachte roomkaas
500 gram poedersuiker
1 theelepel vanille aroma
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius. Mix het cakemeel met de boter en een ei (of zoals op de verpakking staat). Schenk de mix gelijkmatig in een schaal. Je bent nu toegekomen aan het maken van de kleverige topping. Deze maak je door een mengsel te maken van de roomkaas, twee eieren, poedersuiker en vanille aroma. Verdeel dit mengsel over de cake-laag. Zet de schaal in de oven en bak de cake ongeveer 45 minuten totdat de randjes goudbruin beginnen te kleuren. Laat de cake afkoelen. We weten dat we veel van je vragen door te zeggen dat je nu niet meteen mag aanvallen, maar door je de afgekoelde cake nog even weg te zetten in de vriezer kun je de cake beter aansnijden.