Taco cupcake
Ons levensmotto: try before you die. We willen graag alle cupcake varianten geprobeerd hebben voordat we onder de groene zoden liggen. We hebben al eens de lasagne cupcakes gemaakt, nu is het de beurt aan de taco cupcake om ons te imponeren met een intense smaaksensatie.
Wat heb je nodig?
450 gram gehakthalve ui, gesnipperd
1 grote gesnipperde jalapeño, in stukjes
2 tomaten
Chilipoeder
Tortilla
475 gram geraspte kaas
Bak het gehakt samen met de uien gaar en bestrooi het met chilipoeder. Voeg de tomaten en de jalapeños toe. Snijd cirkels uit de tortilla met een diameter die iets groter is dan de diameter van de cupcake vorm. Doe de tortillas een halve minuut in de magnetron om ze vouwbaar te maken. Beleg de inhoud van de muffin vorm met de tortilla. Vul het met het gehaktmengsel, strooi de geraspte kaas erover en zet ze 20 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden.