Garnalen met Kokos

Eten door Vrouwen redactie

Garnalen worden veelvuldig in (tapas)gerechten verwerkt. Vaak worden ze op smaak gebracht met zoute en zure ingrediënten, zoals knoflook, zout en citroen. Waarom zou je garnalen niet kunnen combineren met zoetigheid? Zoetekauwen als we zijn bij Vrouwen.nl gingen we op zoek, en stuitten op een garnalenrecept met kokos. Deze uitdagende combinatie resulteert in een gerecht dat alles behalve 13 in een dozijn is. Zeer de moeite waard om te proberen!

Ingrediënten:

Garnalen
Paneermeel (of Panko: Japans paneermeel)
Kokosschaafsel
Zure room
Mayonaise
Citroensap
chilisaus
chilipoeder


Bereiding:

Paneer de garnalen met een mengsel van paneermeel of Panko en het kokosschaafsel. Hartstikke simpel. Om je vingers bij af te likken! Voor de saus meng je twee kopjes zure room, één kopje mayonaise, citroensap van één citroen, één theelepel chilisaus, één theelepel chilipoeder en wat zout en peper naar smaak.




Bron