Pindakaas Pretzel Chocolade Snack
Boterhammen met jam en kaas, met geitenkaas en appelstroop of met chocoladepasta en pindakaas kennen we inmiddels wel. Maar hoe denken jullie over pretzels met pindakaas en chocolade? Dit is eigenlijk net een als boterham met chocoladepasta en pindakaas, maar nu wordt de boterham vervangen door een pretzel. Als je liever een snack in je mond stopt waarvoor je minder moeite hoeft te doen dan het hele ondestaande recept te volgen, kun je ook één pretzel in de chocoladepasta dopen, één pretzel in de pindakaas, ze dan op elkaar plakken en smullen maar!
Ingrediënten
250 ml romige pindakaas
2 el zachte boter
1/2 kopje poedersuiker (misschien meer)
3/4 kop bruine suiker (misschien meer)
pretzels (een soort zoute krakelingen)
melkchocolade om te smelten
Bereidingswijze
Meng de pindakaas, suiker en zachte boter door elkaar tot een vulling. Rol hiervan kleine balletjes, sandwich elk balletje tussen twee pretzels en laat ze een half uur afkoelen in de koelkast. Smelt hierna de chocolade vlokken in de magnetron en haal de krakelingen er doorheen. Als laatste stap kunnen de koekjes weer terug in de vriezer om de chocolade volledig te laten stollen.