Deze sushicroissant doet je ietwat ongemakkelijk voelen
Voedsel wordt in deze tijd bij de vleet gecombineerd. Oreobiertje? Check. Krokodel? Check. Een combinatie tussen de Franse croissant en Japanse sushi kon natuurlijk niet uitblijven. Een bakkerij in Los Angeles speelde voor God en combineerde de twee, maar of we hier écht enthousiast van worden...?
Beeld: Mr. Holmes Bake House
De Amerikaanse bakkerij Mr. Holmes Bake House noemt haar nieuwste creatie de Cali Croissant. Op het eerste gezicht lijkt het te gaan om een onschuldig croissantje, maar wie zijn tanden in het bladerdeegbroodje zet, wordt toch echt verrast door een sushirol met daarin gerookte zalm, nori, gember en wasabi. Bij de 5 dollar kostende versnapering is zelfs sojasaus verkrijgbaar zodat je kunt dippen. Right...
Wij moeten zeggen dat de bakkerij wat ons betreft bonuspunten verdient voor originaliteit, maar niet iedereen lijkt het hybride hapje op prijs te stellen. Twitter heeft in ieder geval een mening.
People in LA have lost their minds and invented a croissant-sushi hybrid. Nope. Nope. Nope. https://t.co/HI4emQN3d9 pic.twitter.com/Ie12OUU6RO
— Olivia Solon (@oliviasolon) 27 januari 2017
The new croissant from L.A.'s "hottest" bakery features a smoked salmon sushi roll baked inside of it, and I pass. I pass.
— jordan okun (@jordanokun) 27 januari 2017
Sushi😷 Croissant 😷 Salmon 😷. Clearly I'm not designed for wealth. 💔😂
— Sedi. (@sedii_sedii29) 25 oktober 2016
Zou jij de sushicroissant willen proeven?