Yes: binnenkort kun je de krokodel in elke snackbar kopen

Eten door Sabine

De nasibal, bamischijf, kipcorn, kaassouffle en natuurlijk de frikandel en kroket. We kunnen er wat van met die vette happen. Toch is het hoog tijd voor een nieuwe toevoeging, dachten de heren van Mannenbroeders vorig jaar. Zij lanceerden de 'krokodel', oftewel, een combi tussen een frikandel en een kroket. Goed nieuws: dit hapje is zeer binnenkort uit de muur te trekken. 

In september vorig jaar was-ie voor het eerst te proeven: de krokodel. Mocht je het toen helemaal gemist hebben: de krokodel is de liefdesbaby van de frikandel en de kroket. Deze ‘kroket’ bevat geen gewone ragout, maar frikadellenvlees. En binnenkort kun je deze nieuwe snack overal kopen.


Beeld: Beckers

De spiksplinternieuwe snack is een uitvinding van de Bredase koks Freek Haverman, Guillaume de Beer en Jeroen Balkenende en werd voorheen met de hand gemaakt. Snackbarfabrikant Beckers gaat de productie op zich nemen en vanaf februari kun je de krokodel in snackbarren door heel Nederland nuttigen.