Brownie met 2 ingredienten waarvan 1 Nutella is
In de aanbieding: een recept waaraan je verdomd weinig kunt verprutsen. Nutella en eieren, ongeveer een half uurtje tijd, twee vingers in je neus en een bijzonder smeuïg resultaat. Wat wil je nog meer?! Wij kunnen vredig sterven.
Vertel het ons: wat wil je nog meer als Claartje van Foodness.nl je vertelt dat je heel makkelijk een brownie kunt maken met maar twee ingrediënten? Je hoeft geen keukenprinses te zijn om dit voor elkaar te boxen. En damn, dit ding is smeu-ïg! Klaar voor de start? Go!
Dit heb je nodig:
- 300 gram Nutella
- 4 eieren
Dit moet je doen:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Sla de eieren stijf met een mixer. Dit duurt even, zo’n 8 minuten, dus neem er de tijd voor. De eieren moet goudgeel van kleur zijn en zo stijf dat je de kom op zijn kop kunt houden.
3. Vet een ovenschaal in en/of bekleed ‘m met bakpapier.
4. Verwarm de Nutella kort in de magnetron of au bain marie, zodat de pasta vloeibaar wordt.
5. Doe de Nutella bij de eieren in de kom en spatel het door elkaar, tot je een egaal beslag krijgt. Roer er nu eventueel nog wat extra’s door.
6. Giet het beslag in de ovenschaal en bak 25 minuten in de oven op 180 graden.
Enjoy!