Goed nieuws voor fans van de realityserie ‘De Verhulstjes’: er komt een zesde seizoen!

Media door Janine

Goed nieuws voor de fans van de realityserie De Verhulstjes: er komt namelijk een zesde seizoen van de serie! Videoland maakte dit nieuws afgelopen week bekend en wij kunnen je ook al vertellen wanneer je het zesde seizoen kunt bekijken.

Nieuwe afleveringen 'De Verhulstjes'

In het zesde seizoen volgen we, zoals de trouwe kijker gewend is, de familie De Verhulstjes. We krijgen opnieuw een uniek inkijkje in het leven van de familie Verhulst. Natuurlijk zien we niemand minder dan: Studio 100-baas Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie, haar vriend Jef en hond Leo, terwijl zij hun dagelijkse bezigheden uitvoeren.

Vriendin Sarah

Eerder maakte Viktor bekend dat ook zijn vriendin Sarah Puttemans, met wie hij inmiddels vier jaar samen is, te zien zal zijn in het zesde seizoen van De Verhulstjes. Sarah en Viktor leerden elkaar vier jaar geleden kennen in Saint-Tropez, waar het voor beiden direct liefde op het eerste gezicht was. Viktor vertelde: “We hebben altijd gezegd dat we Sarah’s intrede niet uitsloten, we wilden het gewoon niet forceren. Maar vandaag lijkt ons een goed moment. We zijn vier jaar samen en zijn een supersterk koppel.”

Wat kunnen we verwachten van het nieuwe seizoen ‘De Verhulstjes’ ?

HNL heeft al wat informatie weten los te peuteren over wat we kunnen verwachten in het nieuwe seizoen. Gert Verhulst lichtte het volgende toe: “En ja, verder leuke huiselijke dingetjes. Niet te spectaculair, gewoon het leven zoals het is.” Ook over zijn schoondochter Sarah, de vriendin van Viktor, blijft hij nuchter: “Ik weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, er zit geen plan rond of zo. Als ze toevallig aanwezig is op het moment dat we aan het draaien zijn, des te beter. Dan is ze erbij. Is ze er niet, dan is ze er niet bij.” Wat kunnen we dan zoal verwachten? “Zo gaan we bijvoorbeeld met z’n allen naar de première van De 3 Biggetjes, om te supporteren voor Marie, die konijn Pluisje speelt.”

Een ander hoogtepunt, volgens Gert, is “het spectaculaire verjaardagsfeest van Viktor, die 29 werd. Op zijn zestiende verjaardag hielden we op mijn boot een cowboyfeestje waar de drank rijkelijk vloeide. Dat hebben we nu volledig overgedaan. Memorabel! Koen Crucke, één van de gasten, kon het haast niet meer navertellen omdat hij in dronken toestand bijna tussen wal en schip viel. Dat gebeurt niet nog eens, voor alle duidelijkheid. Dat wens ik niemand toe.”

 

Wanneer?

Helemaal fan van  ‘De Verhulstjes’? Gelukkig hoeven de fans van de realityserie niet lang te wachten op het zesde seizoen. Videoland maakte bekend dat het nieuwe seizoen vanaf 24 november te bekijken is. Iedere week om 21.00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering.