Netflix komt mogeijk met een tweede seizoen van de romcom Nobody Wants This

Media door Janine

Afgelopen week belandde de serie Nobody Wants This in de top 5 op Netflix en er wordt al gesproken over een mogelijk tweede seizoen van de serie. Heb je de romcom nog niet gezien? Lucky you, want dan heb je iets leuks in het vooruitzicht! Zet deze serie op je lijstje om tijdens een lazy Sunday met je besties en een aantal heerlijke snacks te bekijken.

De storyline van Nobody Wants This

In de Netflix-serie Nobody Wants This volgen we Joanne (Kristen Bell), die samen met haar zus een podcast heeft waarin letterlijk alles open en eerlijk wordt besproken door de dames. Tijdens een avondje bij een gemeenschappelijke vriendin ontmoeten Joanne en Noah (Adam Brody) elkaar, en de vonken spatten direct van het scherm. De twee worden stapelverliefd, maar dit verloopt niet zonder de nodige hobbels. Noah heeft kort geleden zijn relatie verbroken en is op weg om opperrabbijn te worden. Joanne heeft bijzondere trekjes en probeert die met man en macht voor Noah te verbergen. Daarnaast is Joanne niet Joods, iets dat een groot punt is voor de Joodse gemeenschap en Noah's familie.

Waarom Nobody Wants This zo geliefd is

De serie is, in tegenstelling tot sommige romcoms, super realistisch. De herkenbare hindernissen die de twee proberen te overwinnen en de gedachtegang van Joanne zorgen voor veel herkenning bij kijkers. De eerste keer dat je je schoonouders ontmoet, de onzekerheden die je als man en vrouw ervaart wanneer je met iemand date die je hoofd op hol doet slaan, en het perfecte plaatje dat je wilt tonen om indruk te maken. Deze herkenning, de ongemakkelijke situaties en de romantische scènes maken van Nobody Wants This een onweerstaanbare Netflix-serie die je het liefst in één dag wilt binge-watchen.

De eerste kus in Nobody Wants This

In het eerste seizoen van de serie worden we als kijkers verrast met de beste first kiss ever. De regisseurs hebben het stel vrijgelaten wat betreft de eerste zoen die Noah aan Joanne uitdeelde. In het script stond enkel dat Noah Joanne the best kiss either of them had moest geven, en als je de scène hebt gezien, weet je dat het hen zeker is gelukt.

Mogelijk tweede seizoen op komt

Goed nieuws voor iedereen die net zo'n fan is van Nobody Wants This als wij: er wordt namelijk al gesproken over een mogelijk tweede seizoen van de serie. Wij hopen dat we in het tweede seizoen opnieuw mogen genieten van de cast uit het eerste seizoen. Houd onze pagina in de gaten, want we are on it! Zodra we meer weten over een definitief tweede seizoen, zullen we dit zeker met je delen.