Dit zijn de deelnemers van Boer Zoekt Vrouw 24/25

Media door Janine

Yay! We kunnen ons voorbereiden op het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw 24/25. KRO-NCRV heeft bekendgemaakt welke boeren dit jaar het liefdesavontuur op hun boerderij aangaan, en wij kunnen niet wachten om ze aan je voor te stellen. Dit zijn de deelnemers van Boer Zoekt Vrouw 24/25…

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Vorige week was het eindelijk zover: de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Dit is alweer het veertiende seizoen, en met succes: er zijn namelijk heel wat love-birds (en baby’s!) ontstaan uit eerdere seizoenen. In Boer Zoekt Vrouw volgen we, samen met Yvon Jaspers en (bijna) heel Nederland, zes Nederlandse boeren in hun zoektocht naar de liefde. Het seizoen begint voor de deelnemers met het lezen en selecteren van honderden liefdesbrieven. Vervolgens verwelkomen zij op hun boerderij de kandidaten die ze hebben uitgekozen, met als doel om hun soulmate te vinden.

Dit zijn de deelnemers van Boer Zoekt Vrouw 24/25

Dit jaar volgen we niet tien, maar zes vrijgezelle boeren. "Op deze manier speelt het aantal brieven geen rol en krijgt iedereen een kans," aldus Yvon. Voor de trouwe BZV-kijker betekent dit: meer dates, meer logeerpartijen en (hopelijk) meer liefde. Naast vijf boeren is er dit jaar ook één boerin die het avontuur aangaat op zoek naar haar ware liefde.

Boerin Deedry

Ladies first. Maak kennis met boerin Deedry, een 31-jarige gezellige Brabantse powervrouw met haar eigen paardenfokkerij. Deze Brabantse heeft haar handen vol aan haar paarden, maar staat zeker open om haar leven te delen met een net zo gezellige man.

Boerin Deedry

Boer Roel

Roel is een Noord-Hollandse groenteteler, geboren en getogen. De 38-jarige Roel teelt 's zomers verschillende soorten kool en in de winter teelt hij tulpen.

Boer Roel

Boer John

De 36-jarige John is een trotse vader van twee kinderen en runt een pluimveebedrijf in Limburg. Het ondernemerschap zit in zijn bloed, en met zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw hoopt hij een dame te vinden die zijn gezin wil vergezellen.

Boer John

Boer Martijn

Martijn is een 45-jarige Noord-Brabantse melkveehouder en vader van drie tieners. Na een aantal jaren als single door het leven te zijn gegaan, wil hij zijn hart opnieuw openen voor de liefde.

Boer Martijn

Boer Julius

Julius is een echte Fries. Naast het melkveebedrijf met honderden koeien dat hij runt, heeft hij een druk sociaal leven. Deze 35-jarige boer hoopt dat zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw wat actie in zijn liefdesleven brengt.

Boer Julius

Boer Jan

Boer Jan is met zijn 59 jaar de oudste van het zestal deelnemers van dit seizoen. De Groningse melkveehouder doet niet onder voor de andere boeren en kijkt ernaar uit om zijn leven weer met iemand te mogen delen.

Boer Jan

Even terugblikken op de boeren van vorig seizoen?

Vooruitblik op het seizoen

Met deze zes boeren en boerin belooft Boer Zoekt Vrouw 24/25 opnieuw een seizoen vol romantiek, spanning en verrassingen te worden.