Mannen nemen fillers in hun penis! Dit moet je erover weten

Intiem door Maya Luz

Als je aan fillers denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan injecties in de lippen of het voorhoofd. Maar wist je dat mannen ook fillers kunnen nemen in hun penis? Deze behandeling wordt steeds populairder. Dit moet je erover weten.

Lees ook: Bullet vibrator: top 5 voordeligste winkels

Wat zijn penis fillers?

Wanneer een man besluit om fillers te laten injecteren in zijn penis, dan zorgt dit ervoor dat de penis breder wordt. Dit doet verder niks met de lengte ervan. Om fillers te kunnen injecteren, moet de penis eerst hard zijn. Dit zorgt ervoor dat de persoon die de injecties uitvoert, goed kan zien hoe de penis eruit ziet op zijn grootst. Dit is nodig om ervoor te kunnen zorgen dat de fillers er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Daarnaast is het voor de behandelaar ook moeilijk om een slappe piemel te injecteren.

Mocht je nu denken, dat klinkt wel ongemakkelijk en pijnlijk, maak je geen zorgen. Wanneer iemand penis fillers krijgt, wordt er gebruik gemaakt van verdoving. Voor een gemiddelde producere worden er vijftien spuiten met filler gebruikt. Een patiënt met een groter geslachtsdeel dan gemiddeld kan meer spuiten krijgen. De procedure duurt gemiddeld tussen de tien en vijftien minuten.

Wat zijn de resultaten?

Wanneer iemand de behandeling ondergaat, zijn er al direct effecten te zien tijdens de behandeling. Er zullen met iedere spuit grote aderen ontstaan op het geslachtsdeel. Er is gelukkig vrij weinig bloed aanwezig wanneer dit gebeurt, wat misschien tegen de verwachtingen ingaat. Mocht je het je afvragen: nee, penis fillers zijn niet permanent. Net als met iedere andere soort fillers, moet je ze na verloop van tijd laten bijwerken om de resultaten zichtbaar te houden. Fillers zullen na verloop van tijd namelijk oplossen. Toch is de kans klein dat een patiënt ooit volledig terug zal keren naar hun originele formaat zodra ze de fillers hebben gehad. De meeste patiënten zullen hun fillers na zes maanden tot twee jaar laten bijwerken. Waar ze voor kiezen hangt van hun budget af, evenals hun wensen voor het eindresultaat.

Na de procedure moet een patiënt een aantal dingen doen om ervoor te zorgen dat de eindresultaten mooi worden en mooi blijven. Zo moet hij drie weken lang, iedere dag zijn geslachtsdeel masseren voor vijftien minuten. Dit is om te voorkomen dat er gekke ophopingen van filler ontstaan op sommige plekken. Daarnaast kan de patiënt even geen seks hebben. Zowel orale als penetratieve seks wordt afgeraden binnen de eerste week of twee weken.