Durf jij in dit Amerikaanse horrorhotel te slapen?

Vrije tijd door Maya Luz

In een hotel slaap je waarschijnlijk om even tot rust te komen op vakantie, toch? In dit Amerikaanse hotel doe je alles behalve relaxen. Zou jij durven slapen in dit horrorhotel?

Lees ook: Waarom is online gokken bij vrouwen populair?

Overnachten in een horror suite

Ben jij een fan van horror en spookhuizen? Dan is dit hotel in de Amerikaanse staat New Hampshire echt iets voor jou. Je verblijft in een kasteel genaamd Tumbledown Castle. Het kasteel werd gebouwd bewoond door de koning en koningin van Tumbledown. Wat ze alleen niet wisten is dat ze het kasteel hadden gebouwd op grond waar ooit een gekkenhuis op heeft gestaan waar vreselijke dingen zijn gebeurd. Het koninklijk echtpaar begon steeds meer gekke en enge dingen mee te maken. Op een nacht zijn ze het kasteel uitgevlucht en nooit meer teruggezien. En nu kun jij in hun kasteel overnachten.

Dit hotel is dus allesbehalve normaal. De hotelkamer zit vol met coole effecten die je laten schrikken. De kamer beschikt over verschillende schermen, geluidseffecten en props die zorgen voor onverwachtse jumpscares. Om iedere hoek kan er iets verstopt zitten, hier wil je dus zeker niet alleen overnachten. De suite beschikt over drie slaapkamers, een keuken en een luxe jacuzzi. Maar verwacht niet dat je hier je hele verblijf kunt relaxen. De hotelkamer zal je volledige verblijf actief zijn en dus kan het je op ieder moment laten schrikken. In iedere ruimte bevinden zich nieuwe, enge verrassingen.

Meer op Instagram

Meer spookachtige overnachtingen

Het Haunted kasteel bevindt zich natuurlijk in de Verenigde Staten, wat wel een beetje ver weg is. Gelukkig zijn er in Nederland ook verschillende unieke locaties waar je op een spookachtige manier kunt overnachten. Zo schijnt er in Hotel Mastbosch in Breda de geest van een achttienjarig meisje rond te lopen. Dit hotel is dus niet gemaakt om je bang te maken, maar er hangt zeker een spooky sfeer op de gangen van het hotel. Het engste hotel ter wereld schijnt zich in Ierland te bevinden. The Shelbourna staat bekend om het feit dat er daar regelmatig paranormale dingen gebeuren. Zo slaan de deuren uit zichzelf dicht, gaan de kranen uit zichzelf aan en zou er zelfs de verschijning van een meisje door de gangen dwalen.

Een echt horrorhotel zoals die in New Hampshire hebben we helaas in Nederland nog niet. Wel zullen er rond de maand oktober verschillende horror experiences opduiken. Zo is er natuurlijk het welbekende fenomeen Halloween Fright Nights in attractiepark Walibi en zijn er in Amsterdam in oktober verschillende Halloweenfeesten te vinden!