Deze sterrenbeelden zijn het populairst op datingapps

Single & daten door Anne-Fleur

Vliegen de likes en matches je vaak om te oren als je lekker aan het swipen bent op je favoriete datingapps? Dan kan dat maar zo te maken hebben met je sterrenbeeld! Er zijn namelijk bepaalde star signs die populairder zijn dan de anderen. Benieuwd naar welk teken dit is?Lees dan gauw verder!

Lees ook: ‘Boyfriend blindness’ is een ding en zó herken je het bij jezelf

Astrologie en datingapps

Veel datingapps geven je de optie om je sterrenbeeld in te voeren. Erg handig want sommige sterrenbeelden zijn nu eenmaal niet altijd compatible. Datingapp Inner Circle deed onderzoek naar welke sterrenbeelden het populairst zijn op apps. Ook werd er gekeken naar de grootste flirts én wie het meest aantrekkelijk gevonden wordt.

Crystal Cansdale, datingexpert van Inner Circle, vertelt: “Astrologie is een hot topic als het gaat om daten. Of singles nu wel of niet geloven in de compatibiliteit van sterrenbeelden, astrologie kan dienen als een hulpmiddel om buiten de gebaande paden te denken en meer kwalitatieve matches te vinden.” Nou, dat begrijpen we volkomen. Maar wie komt er dan als 'winnaar' uit de bus?

Meest aantrekkelijke sterrenbeeld

Kreeft, maak je borst maar nat! Uit het onderzoek is gebleken dat jij als aantrekkelijkst wordt gezien op datingapps. Dit teken krijgt de meeste likes van mensen. Voor de Steenbok hebben we minder leuk nieuws, dit teken valt namelijk minder in de smaak...

Grootste flirt

Flirten is van groot belang in de wereld van online daten. Je bent immers op zoek naar de liefde, niet per se naar een vriendschap. Voor veel mensen is het dan ook een stuk makkelijker om vanachter een scherm te flirten met iemand. Maar wie oh wie is de grootste flirt? Het sterrenbeeld Vissen! Zo verlegen als dit teken in het echte leven kan overkomen, zo flirty is ze online. De Boogschutter is juist een persoon die het niet zo heeft op online flirten.

Populairste sterrenbeeld

Het antwoord waar we allemaal met smart op hebben gewacht: welk sterrenbeeld is overall het populairste op datingapps? Nou, de minst populaire is in ieder geval de Leeuw. Dit teken staat in het echte leven graag in de schijnwerpers, maar online heeft ze vaak minder succes. En de winnaar is... de Boogschutter! Jawel, dit sterrenbeeld krijgt de meeste likes, flirts en matches. En dat terwijl de Boogschutter zelf vrij weinig uitvoert op het gebied van online daten. Had jij dit verwacht?