Chappell Roan spreekt zich uit over ‘creepy’ gedrag van fans

Celebs door Maya Luz

Chappell Roan is een van de grootste sterren van dit moment. Haar nummers 'Good Luck Babe' en 'HOT TO GO' nemen de wereld over. Maar dit plotselinge succes heeft ook nadelen, en daar spreekt de zangeres zich openhartig over uit.

Chappell Roan geeft haar grenzen gaan

Chappell Roan is een van de grootste artiesten van dit moment. Haar album 'The Rise and Fall of a Midwest Princess' en haar nieuwste single 'Good Luck Babe' zijn een enorm succes. En met dat grote succes komt een toename aan fans en aandacht. De artiest besloot om via TikTok uit te leggen wat haar grenzen zijn als het op interactie met haar fans aankomt. Op 23 augustus plaatste ze twee video's waarin ze aangaf geen fan te zijn van 'creepy' gedrag dat wordt vertoond door haar fans. Hierbij benoemt ze een aantal voorbeelden waaronder lastiggevallen worden of nageroepen worden vanuit een auto. Daarnaast vraagt ze de kijkers van de video of zij het normaal zouden vinden om een willekeurige vrouw op straat te vragen om een foto en vervolgens boos te worden als ze nee zegt. "Would you be offended if she says no to your time because she has her own time? Would you stalk her family? Would you follow her around?"

@chappellroan

In de tweede video gaat Chappell in op het idee dat dit soort gedrag van fans normaal is wanneer je beroemd bent. Ze zegt dat het haar niet boeit dat dit gezien wordt als normaal. Het feit dat ze beroemd is, zou dit gedrag volgens haar niet normaal moeten maken. "It doesn't mean that I want it, it doesn't mean that I like it." En dat ze dan gezien zou worden als egoïstisch omdat ze geen foto wil maken met een fan, dat maakt haar niks uit.

@chappellroan

Een gemixte reactie van fans

Fans van Chappell Roan reageren gemixt op haar boodschap op TikTok. Zo vinden sommige mensen het juist heel goed dat ze haar grenzen aangeeft. Aan de andere kant staan mensen die vinden dat ze ermee moet leren omgaan nu ze beroemd is en veel fans heeft. Of Chappell in haar recht stond om zich uit te spreken over het gedrag van haar fans is dus nog een open discussie.

Op haar Instagram besloot ze om haar statements op TikTok toe te lichten. In haar Instagram post maakt ze een heel duidelijk statement: "Women don't owe you sh*t."

Meer op Instagram