Dit is hoe vaderschap het leven van Post Malone heeft verbeterd

Celebs door Maya Luz

Post Malone heeft het niet altijd heel makkelijk gehad en daar is hij vrij open over. Recent ging hij in gesprek met CBS Sunday Morning, waar de zanger vertelde dat het vaderschap hem erg goed doet. Het zou zelfs zijn leven hebben veranderd!

Meer celeb nieuws: Oh oh: Taylor Swift haalt subtiel uit naar Kanye West

Papa Post Malone

Post Malone is de trotse vader van een dochtertje, wiens naam voor privacyredenen onbekend is. In het interview vertelde de artiest dat hij veel nummers over zijn dochter heeft geschreven. Ook de moeder van zijn kind werd tijdens het interview even in het zonnetje gezet. Posty voegde toe dat het feit dat zijn dochter een prachtige moeder heeft, voor hem het allermooiste is. “The most beautiful thing is, she has a beautiful mom.” In het interview gaat Post Malone in op hoe zijn nieuwe gezinsleven hem heeft gered uit een vrij duistere plek. “Four years ago, I was on a rough path,” vertelde hij. “It was terrible… Getting up, having a good cry, drinking, and then going on living your life, and then whenever you go lay down, drinking some more and having a good cry.” De zanger uit nu veel dankbaarheid voor de manier waarop zijn leven er nu uitziet.  “I don’t feel like that anymore, and it’s the most amazing thing.”

Nieuw leven, nieuw album

Het interview kwam uit op 13 augustus, drie dagen voor de release van zijn nieuwe album F-1 Trillion. Op dit album horen we een versie van Post Malone die we nog niet vaker hebben gehoord. Het album heeft namelijk veel country invloeden. Op het album zijn samenwerkingen te horen met onder andere Chris Stapleton en Dolly Parton. Eerder deze zomer bracht Post een nummer uit in samenwerking met Luke Combs genaamd Guy For That. Dit nummer werd opgevolgd door de hit Had Some Help die de zanger maakte samen met Morgan Wallen, een andere grote naam in de muziekwereld op dit moment. In het interview met CBS Sunday Morning ging de artiest ook in op de videoclip die recent is uitgekomen voor Guy For That. Het ziet er dus naar uit dat Post Malone een nieuwe richting op gaat met zijn muziek en met zijn leven. Fans zijn dus zeker benieuwd naar wat de toekomst zal brengen. Maar een ding is in ieder geval zeker: Post Malone zelf is erg tevreden met hoe zijn leven er nu uitziet.