Kopen Zonder Kijken-Bob Sikkes deelt nieuwste gezondheidsupdate over Martijn Krabbé

Media door Alyssa

Bob Sikkes, de collega van Martijn Krabbé in Kopen Zonder Kijken, heeft wat meer losgelaten over hoe het gaat met met Martijn. Eerder dit jaar dropte Martijn Krabbé een flinke bom: hij heeft kanker. Heftig nieuws en daarna bleef het vrij stil rondom zijn gezondheidssituatie.

Martijn is back in action

Aan die stilte komt nu weer even een einde. Bob Sikkes vertelt namelijk aan Shownieuws dat ze onlangs weer samen een aflevering hebben opgenomen. "We hebben van de week een aflevering opgenomen waar Martijn bij was, dus dat gaat goed. Martijn laat er zelf niet heel veel over los en dat ga ik ook niet doen. Maar ik vind het fijn dat het best okay gaat met Martijn", vertelt Bob. Er wordt Bob gevraagd of hij het fijn vindt om Martijn weer gezien te hebben. Hij antwoordt: "Ik vond het heel bijzonder om hem te zien. Ik zie hem ook privé wel, maar dat is anders. Dat ik hem weer op de vloer zag, dat vond ik heel fijn. Dat is absoluut waar", aldus Bob.

'Naar omstandigheden goed'

Eerder liet Martijn zijn zoon Bickel ook iets meer los over de gezondheid van zijn vader. "Naar omstandigheden gaat het goed. Hij wil zelf niet heel veel kwijt over zijn medische toestand, dus dat respecteer ik ook", vertelde hij aan Shownieuws. "We hebben veel steun aan elkaar, zien en spreken elkaar veel", vertelde Bickel. Het gezin krijgt ook veel lieve berichten van kijkers en mensen die dichtbij de presentator staan. "Het is mooi om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en erop reageren. Ik heb wel een paar mooie reacties voorbij zien komen."

Alex van Keulen Gaat Emigreren

Ondertussen is er ook ander nieuws vanuit de Kopen Zonder Kijken crew. Makelaar Alex van Keulen gaat namelijk emigreren naar Spanje! Na twee jaar zoeken heeft hij eindelijk zijn droomhuis gevonden. Maar eerst moet hij nog even zijn mega villa in Almere verkopen voor een slordige 1,5 miljoen. Lekker cashen dus!

Einde Kopen Zonder Kijken tijdperk voor Alex?

Met de emigratie van Alex rijst natuurlijk de vraag: wat gebeurt er met zijn rol in Kopen Zonder Kijken? Alex hintte al dat hij misschien gaat stoppen met het programma. "Ik heb RTL al gezegd dat ze op zoek moeten naar een 'jonge god' om me te vervangen. Iemand die er goed uitziet, haha. Dat is voor de kijkers ook prettiger. Ik ga al richting de 60", aldus Alex in gesprek met De Telegraaf. 

Lees ook: Alex van Keulen mist zieke Martijn Krabbé: 'Niemand kan hem vervangen'