Dit is jouw horoscoop voor de zomer van 2024

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Het is momenteel Leeuwen seizoen! We zitten middenin het warmste seizoen van het jaar en hierdoor vragen wij ons af wat de rest van dit seizoen ons verder te brengen heeft. Dit is jouw horoscoop voor de rest van de zomer van 2024.

Lees ook: Welke edelsteen past het beste bij jouw sterrenbeeld?

De zomer van Ram

Rammen kunnen dit seizoen veel grote veranderingen in hun leven verwachten. Verwacht het onverwachte op het gebied van de liefde in augustus. Je hebt dit seizoen daarnaast veel energie en dat is goed voor je carrière. Dit opent eventueel nieuwe deuren voor jou.

De zomer van Stier

Voor Stieren is dit seizoen een goede tijd voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Je zal misschien wat moeilijke keuzes moeten maken. Overweeg al je opties goed, je innerlijke kracht zal je leiden. Neem dit seizoen niet te veel risico's op financieel gebied,

De zomer van Tweelingen

In augustus zullen Tweelingen een drang voelen om sociaal te zijn en om connecties te maken met anderen. Alhoewel jij al ontzettend goed kan communiceren, bereiken je communicatieskills deze maand een piek. Dit helpt je bij het versterken van je persoonlijke banden. Pas alleen wel op dat je je energie niet verspilt aan onnodige dingen.

De zomer van Kreeft

Dit seizoen is de tijd om je op je familie en andere relaties te focussen. Er zullen misschien wat obstakels op de route liggen, maar je liefde voor je naasten overwint alles. Wees op professioneel gebied voorbereid op mogelijke veranderingen die wat flexibiliteit vereisen.

De zomer van Leeuw

We zitten momenteel in het Leeuwen seizoen! Jij staat dus momenteel in de spotlights en dat is precies waar een Leeuw wil zijn. Jouw charme en zelfvertrouwen brengen je succes in alle onderdelen van je leven. Pas alleen wel op dat je niet te dominant wordt in je relaties.

De zomer van Maagd

Maagden zullen de drang voelen om op te ruimen en te organiseren. Dit is de perfecte tijd om afscheid te nemen van het oude en het nieuwe te verwelkomen. Dit zal jouw persoonlijke groei ondersteunen. Wees detailgericht op de werkvloer maar vergeet niet om naar je lichaam te luisteren. Je gezondheid gaat voor!

De zomer van Weegschaal

Dit seizoen is de perfecte tijd voor een Weegschaal om creatief te zijn. Je pakt dit seizoen misschien nieuwe projecten of hobby's op. Je zoekt naar balans in je relaties, wees niet bang om compromissen te sluiten.

De zomer van Schorpioen

Dit seizoen zal erg emotioneel zijn voor Schorpioenen. Wees voorbereid op diepe gesprekken en openbaringen. Je intuïtie is erg sterk dit seizoen, luister er dus naar. Wees verder voorzichtig met je geld dit seizoen, je zal de neiging hebben om meer uit te geven dan je kan missen.

De zomer van Boogschutter

Dit seizoen gaan Boogschutters op zoek naar avontuur. Dit is de perfecte tijd om te reizen en om over nieuwe culturen te leren. Je bent nieuwsgierig, maar verlies je verantwoordelijkheden niet uit het oog. Wees open en eerlijk in de liefde.

De zomer van Steenbok

Steenbokken zullen zich dit seizoen focussen op hun lange termijndoelen. Je harde werk zal zijn vruchten afwerpen. Vergeet alleen niet om af en toe ook om te kijken naar je sociale leven en om te ontspannen.

De zomer van Waterman

Dit seizoen brengt innovatie en verandering voor Watermannen. Je zal veel originele ideeën hebben en dit zal veel aandacht opeisen van anderen. Sta open voor samenwerkingen en neem hier en daar een risico. Sta dit seizoen open voor diepere connecties met anderen als het op de liefde aankomt, wees niet oppervlakkig.

De zomer van Vissen

Vissen zullen dit seizoen een sterke spirituele connectie voelen. Dit is de tijd voor zelfreflectie, meditatie en de zoektocht naar innerlijke rust. Je bent dit seizoen erg creatief, maak daar dus gebruik van. Toon begrip en compassie voor anderen in je relaties.