Zo krijg je happy festival hair

Haar door Juliët

Hallo festivalseizoen en leuke haartrends. Een bijpassende look bij het festival is wel noodzakelijk. Met alleen een outfit gaan we het niet redden, daarom besteden we tijd aan ons haar. Hieronder vindt je de leukste haarstylen voor een happy festival look.

Zo krijg je happy festival hair

De zijscheiding komt helemaal terug. Kam daarvoor je haar aan één kant achter je oor met wat gel. Om een meer festival lookje te krijgen, kun je baby braids toevoegen. Misschien ga je wel voor een nineties blow-out of je laat je natuurlijke krullen staan. Er is van alles mogelijk. Om je toch een beetje op weg te helpen hebben wij de leukste kapsels voor je uitgezocht:

 

1. Sparkles

Ben jij dol op glitter? Dan is deze look helemaal wat voor jou. Naast dat je volop glitter in je kleding en accessoires hebt, is het ook tijd om glitters in je haren te doen. Strooi wat glitters op je hoofd en je bent klaar om te gaan!

 

2. Braids

Vind jij één vlecht toch echt te weinig? Jazeker, kom maar op met die vlechten, jij gaat voor braids. Hoe meer hoe beter.

 

3. Pretty ponytail

Een paardenstaart kennen we allemaal wel. Je kan hem alleen zo origneel maken als je wilt. Beetje vlechtjes erin of een leuk gekleurde draad. Maak het zo gek als je wilt.

 

 

4. Bandana of haarband

Ben jij van de accessoires? Dan kun je het beste gaan voor een bandana of haarband. Net even iets extra's. Je kan juist gaan voor een schattige look, maar ook voor een hele stoere. Wat is jouw favoriet?

 

5. Knotjes

We houden niet van één knotje, maar van meerdere. Deze look kun je wat extra maken door accessoires toe te voegen. Van steentjes tot glitters. Het kan allemaal.

 

6. Gekleurde vlechtjes

Een simpele look om te maken, maar wel heel leuk. Vlecht een gekleurd touw mee in je haar. Dit geeft een heel speels effect.

 

7. Colourful

Jij houdt niet van saai. Als je echt wil opvallen dan verf je gewoon je haren in een mega felle kleur! Eigenlijk best ideaal, want je vrienden kunnen je zo makkelijk terugvinden.

 

8. Ringetjes

Als je nog wat extra's wil doen aan je haren, dan kun je er ook nog voor kiezen om ringetjes in je haren te doen. Deze kun je vastmaken aan je vlechten. Beetje glitter op je hoofdhuid strooien en jij kan gaan feesten.

 

Wat is jouw favoriete haarstyle?