⁠⁠Deze strandfilms en series moet je kijken voor een zomersgevoel

Vrije tijd door Juliët

De afgelopen tijd hebben we niet extreem kunnen genieten van het mooie weer. Het is dan misschien zomer, maar zo voelt het nog niet. Waar blijft de zon en de heerlijke temperaturen? Om ons toch een beetje te laten genieten en in de stemming te komen, hebben wij de strandfilms en series voor je uitgezocht. Deze geven je toch nog een zomersgevoel. Lees gauw verder!

Deze strandfilms en series moet je kijken voor een zomersgevoel

Strandfilms en series zijn altijd leuk. Of het nu gaat om mensen die vastzitten op een eiland of een liefdesverhaal die zich afspeelt aan zee. Laten we meezingen met de klassieke nummers van ABBA. Pak je favoriete cocktail er maar bij, want deze onderstaande films en series geven je echt een heerlijk zomersgevoel.

 

1. Honeymoon island

Ken je de nieuwe serie Honeymoon island al? Vijf koppels reizen naar de Filipijnen en op basis van een speeddate zijn ze met elkaar gematcht. Ze zien elkaar voor het eerst bij het altaar. Op een onbewoond eiland zitten ze twee weken op elkaars lip. Een flinke relatietest. Keren de koppels terug of blijft het standhouden? Op Videoland kun je elke zaterdag deze serie bekijken.

 

2. Costa!! de serie

Naast de film Costa, is er nu ook een serie. Personeel en proppers van de club Costa krijgen de taak om de zaak draaiende te houden. Een zomer vol feest, romantiek en muziek. Deze serie brengt jou in de zomerse sferen. De serie staat op Netflix. Kijken maar!

 

3. Knokke Off

Het eerste seizoen staat al even online, maar het tweede seizoen zit er ook aan te komen. We hebben het over de serie Knokke Off. In deze serie volgen we het verhaal van twintig jongeren die samen de zomer dorobrengen in Knokke. Feesten en genieten. Om aan de verwachtingen van hun ouders te voldoen, gaan ze nadenken over wie ze echt zijn en wat ze willen. Zangeres Pommelien Thijs speelt onder andere in de serie.

 

 

4. Mamma Mia! The Movie

Ja Mamma Mia kan echt niet ontbreken in dit lijstje. De film vertelt namelijk het verhaal van bruid Sophie. Zij is op zoek naar haar vader. Door het lezen van de dagboeken van haar moeder, komt ze erachter wie haar vader mogelijk kan zijn. Dit zorgt voor een enorme schock. Ben jij benieuwd hoe dit afloopt? Kijk dan gauw deze film en zing mee met de bekende nummers van ABBA!

 

5. The Summer I Turned Pretty

Deze dramaserie is gebaseerd op het boek To All The Boys van Jenny Han. Belly viert samen met haar moeder en broer vakatnie in Cousin's beach. Daar komt ze in een lastige situatie terecht, namelijk een driehoeksverhouding met twee zoons van haar moeders jeugdvriendin. Jij vermaakt je voorlopig wel met de twee seizoen die online staan op Prime Video.

 

Welke film of serie ga jij kijken om in de zomerse stemming te komen?