Dit zijn de leukste gym outfits voor de zomer

Mode & trends door Maya Luz

Het is weer lekker weer buiten! Voor de sportieve types onder ons betekent dit dat we onze zomerse sportoutfits weer uit de kast mogen trekken. Dit zijn de leukste gym outfits voor de zomer.

Lees ook: Zo maak je jezelf zomerklaar

Een zomerse gym outfit moet comfortabel zijn

Zeker als je buiten gaat sporten is het goed om jezelf te beschermen tegen de zon. Je goed insmeren is dan een must, maar ook met je kleren kun je jezelf beschermen tegen de zon. Ga daarom voor een fijn, oversized T-shirt dat je rug, borst en schouders beschermd tegen de zon. Doordat het shirt lekker wijd zit, blijft het lekker luchtig. Maak de look af met je favoriete sportbroekje en schoenen en een pet om je ogen en hoofdhuid te beschermen tegen de zon.

Losse shorts zitten het lekkerst

Als je het snel warm krijgt tijdens het sporten is het goed om de warmte te kunnen laten ontsnappen. Daarom zijn losse sportbroekjes in de zomer zo fijn. Combineer je broekje met je favoriete sporttopje of sportbeha. De leggings laten we lekker liggen met dit weer.

Sporten in een rokje? Absoluut!

Sporten hoef je natuurlijk niet in een broekje te doen. Er zijn ook een hoop superleuke sportrokjes die je kunt stylen deze zomer. Hierdoor geef je je look een meer vrouwelijke vibe. Wat is er nou stoerder dan zware gewichten tillen in een rokje? Niks!

Een sportieve playsuit is schattig en functioneel

Hou je ervan als je je outfits lekker snel bij elkaar kunt rapen? Dan zijn playsuits ideaal voor jouw work-out garderobe. Dit is een outfit dat bestaat uit maar één onderdeel! Het enige dat je nu nog nodig hebt zijn je sportschoenen. Ga voor een playsuit met een ingebouwde sportbeha. Heb je een iets grotere borstomvang? Dan raden we aan om nog een sportbeha onder je playsuit te dragen voor extra ondersteuning.

Ga voor een bijpassend setje

Tot slot is de makkelijkste en misschien wel de leukste sportoutfit voor de zomer een bijpassend setje. Ga voor een matchende sportbeha en en broekje in jouw favoriete kleur. Voor de zomer kun je gaan voor vrolijke, felle kleuren. Of ga bijvoorbeeld voor een gezellig printje. Zo fleur jij de hele sportschool op! Als je handdoekje en waterfles nou ook nog matchen is de look helemaal af.