Oeh la la! Lil Kleine bevestigt nieuwe relatie

Media door Alyssa

Lil Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, heeft bevestigd dat hij een nieuwe vlam heeft. Yup, je leest het goed, de rapper is weer off the market en deelde zondag de allereerste foto's van hem en zijn nieuwe liefje Anna op Instagram.

Instagram official: Lil Kleine en Anna delen zoete kiekjes

In één van de foto's zien we Lil Kleine die zijn armen stevig om Anna heen heeft geslagen. Hoe schattig is dat? Maar wacht, there's more! Op een andere foto geven de tortelduifjes elkaar een dikke kus op de mond. Erbij schrijft de rapper: "Alles".

De tekst gaat verder onder de Instagram-post van Lil Kleine en zijn nieuwe lover. 

Meer op Instagram

Lil Kleine's turbulente liefdesleven

Even een kleine rewind. Zoals jullie misschien nog wel weten, was de rapper hiervoor samen met Jaimie Vaes. Samen hebben ze ook een schattige mini-me. Maar helaas liep die relatie niet bepaald op rolletjes. Vorig jaar kwam de rapper namelijk flink in de problemen toen Jaimie aangifte tegen hem deed wegens mishandeling. Zij beschuldigt hem ervan dat hij haar hoofd tussen de autodeur heeft geduwd. De beelden van dit incident werden gelekt via juice queen Yvonne Coldeweijer. Het onderzoek loopt inmiddels een tijdje en is door het Openbaar Ministerie ook iets afgezwakt. Ze noemen het geen 'zware mishandeling' meer, maar een 'mishandeling'.

Lil Kleine breekt stilte in interview

Eerder dit jaar gaf de rapper voor het eerst sinds de aangifte van Jaimie een interview in Renze. Dat was best een big deal, aangezien hij daarvoor een tijd onder de radar was gebleven. Daarnaast bracht hij een driedelige documentaire uit op Amazon Prime waarin hij zijn kant van het verhaal deelde.

Lees ook: Oh oh.. Jaimie Vaes is niet blij met de docu van Lil' Kleine

Jorik en Megan 

Drie weken geleden deed Megan Desaever een opvallende onthulling tijdens de reünie van Ex on the Beach 2024: ze zou een leuke tijd hebben gehad met de rapper! Tot onze verbazing kondigde Megan vorige week opeens aan een nieuwe vriend te hebben. Eind goed al goed, want ook Lil Kleine heeft nu dus een nieuwe liefde gevonden. Met Anna lijkt de rapper klaar voor een fresh start. En we kunnen niet wachten om meer te zien van dit schattige nieuwe koppel. Wie weet wat de toekomst voor hen in petto heeft!

Lees ook: Jaimie Vaes wil gaan voor 'natuurlijke aanpak': 'Fillers geven mij een ploffig gezicht'