Dit zijn de meest entertaining reality-tv shows om te kijken

Lifestyle door Linde

Ben jij films en series even zat en heb je zin in een reality-tv show? Er zijn er zoveel om uit te kiezen, dus hebben wij de leukste reality tv-shows voor jou op een rijtje gezet.

Lees ook: Waarom je naar de nieuwe reality-tv serie ‘I kissed a girl’ wil kijken

De reality-tv series met het meeste drama

Ex on the beach: Double Dutch

Ex on the beach, wie kent het niet? Voor veel mensen een guilty pleasure.  Een groep singles vertrekt naar een paradijs om daar te feesten, drinken en andere singels te ontmoeten. Eén voor één komen de exen van de singels ook naar het paradijs. Dit zorgt voor een hoop drama, schelden en soms zelfs vechtpartijen. Het is plat vermaak maar een echte guilty pleasure van velen.

Temptation island

In Temptation island gaan koppels de ultieme relatietest aan. De koppels worden gescheiden en de mannen en vrouwen verblijven in aparte resorts. In die resorts verblijven ook de ‘verleiders’. Deze mensen willen de koppels uit elkaar krijgen. Drama is dus onvermijdelijk.

Love is blind

In Love is blind zijn een groep mannen en vrouwen opzoek naar een echtgeno(o)t(e). Zonder elkaar te zien daten ze elkaar. Binnen een paar dagen worden ze verliefd op elkaar en uiteindelijk vragen ze elkaar om te trouwen. Zonder elkaar ooit te hebben gezien zijn deze mensen verloofd. Vervolgens gaan ze op honeymoon, trekken ze bij elkaar in en ontmoeten ze elkaars vrienden en familie. Aan het eind van de serie is de bruiloft. Is liefde echt blind en trouwen de koppels?

De grappigste reality-tv series

LOL : last one laughing

Last one laughing is een programma dat om humor draait. Komedianten zijn in een ruimte opgesloten en doen er alles aan om elkaar te laten lachen. Het doel van de show is juist dat ze niet lachen. Dit zorgt voor een nog grappigere dynamiek.

Jury duty

Jury duty is zowel een reality serie als een sitcom. Het volgt een man die denkt dat hij een jurylid is in een rechtszaak. Hij is de enige die niet weet dat het nep is. De rest van de ‘juryleden’ zijn acteurs met hilarische karakters.

The simple life

The simple life gaat over Paris Hilton en Nicole Richie. Dit zijn twee rijke, verwende vriendinnen die het ‘simpele leven’ proberen te overleven. De twee zijn enorm grappig en hun reacties op bepaalde dingen zijn om te gieren.

Wholesome reality-tv

Love on the spectrum

Love on the spectrum is misschien wel de meest wholesome serie die je ooit zult zien. De serie volgt verschillende autistische mensen die opzoek zijn naar liefde. Ze zijn vaak heel eerlijk wat tot grappige situaties leidt. Er zitten ook een hoop successen tussen en sommige koppels zijn nog steeds samen.

Tydidying Up with Marie Kondo

Marie Kondo staat bekend om haar unieke opruim methodes. In dit programma helpt ze mensen die uit moeilijke situaties komen, hun huis op te ruimen. Dit leidt tot emotionele reacties wat ontzettend schattig is om te zien.

The great British baking show

The great British baking show is de Engelse variant van Heel Holland Bakt. Het is dus een serie over bakken van gebak en koek door amateurs. Maar het is niet zoals Gordon Ramsey, er wordt niet veel geschreeuwd. Het is liefelijk om te kijken en een echte aanrader.