Verdrietig nieuws voor Louisa Janssen: 'We kunnen hem geen waardig afscheid geven'

Media door Alyssa

Louisa Janssen heeft het zwaar te verduren gehad. Vorig jaar verloor de Echte Meisjes in de Jungle-ster haar broer Jan. Deze week krijgt de familie weer verdrietig nieuws, haar oom is namelijk overleden. Zo deelt Louisa Janssen vandaag via Instagram Stories.

Louisa Janssen hoopt op begrip

Louisa Janssen deelde het droevige nieuws op Instagram en vertelt erbij dat ze haar hele agenda moet omgooien om deze zware tijd met haar familie door te brengen. "Zaterdag wordt onze oom gecremeerd. Bij ons is het dan zo: feestjes en partijen mogen we dan niet doen dus ik moet alles af zeggen voor de aankomende 10 dagen. Sorry voor het ongemak en hoop op begrip", schrijft ze in een Story.

Geen centen voor een deftige uitvaart

Alsof het verlies alleen al niet erg genoeg is, kampt de familie ook nog eens met geldproblemen waardoor ze geen volledige uitvaart kunnen regelen voor de oom van de realityster. Daarom vroeg Louisa op Instagram om een beetje support. "Zonder verzekering kunnen we hem geen waardig afscheid geven; mijn nicht Johanna en wij als familie vragen een klein beetje steun. Voel je niet verplicht. Maar elke euro die we hebben, daar kunnen we voor hem toch nog een mooi afscheid voor regelen."

Tattoo als eerbetoon aan broertje 

Louisa verloor vorig jaar haar broertje Jan en dat hakte er flink in. Om hem altijd bij zich te dragen, besloot ze samen met haar moeder een tattoo te nemen met zijn vingerafdruk en handtekening. Louisa schreef destijds op Instagram. "Vandaag heb ik als verrassing m'n moeder meegenomen naar een tattooshop, om een vingerafdruk en zijn handtekening op ons lichaam te zetten zodat we hem elke dag bij ons hebben. Het is m'n moeders eerste tattoo en ben super trots op haar, wij hebben nu samen iets van onze geliefde Jantje op onze arm staan".

Louisa's mentale struggle na het verlies van haar broertje

Het overlijden van Jan was echt een mega klap voor Louisa. "Ik ben hierdoor mezelf een beetje verloren", vertelde ze eerlijk. Ze ging zelfs richting een burn-out en besloot in therapie te gaan. "Ik was vooral boos en verdrietig. Ik heb veel spijt van mijn gedrag naar de mensen die dicht bij me staan, ik heb ze in de steek gelaten en veel verdriet aangedaan." Gelukkig pakte ze het op tijd aan.

Lees ook: Michelle Bibi deelt verdrietig nieuws: 'Hartverscheurend om te zeggen dat ze ons heeft verlaten'