Recept voor deze glorieuze pizzataart
Hou je van pizza én hou je van taart? Dan is dit recept helemaal het einde. Het enige wat je nodig hebt is een heleboel deeg, kaas, tomatensaus en pepperoni. Dan ben je klaar voor het maken van de enige echte pizzataart.
Ingrediënten:
- Pizzadeeg (800 gram, genoeg voor 2 gewone pizza bodems)
- Pak of pot tomatensaus
- Kaas
- Pepperoni
- Eventueel andere dingen die je lekker vindt op een pizza (olijven, ham, salami)
Hoe maak je het:
Rol het deeg uit en snijd er acht cirkels uit die precies in je bakvorm passen.
Bak alle cirkels in de oven tot het deeg gaar is.
Gebruik de rest van het deeg om de zijkanten van de bakvorm te bedekken.
Leg 1 deegcirkel op de bodem en beleg het met alle pizza ingrediënten.
Leg de volgende deegcirkel er op en beleg ook, ga zo door tot alle deegcirkels in de vorm zitten en belegd zijn.
Bak de pizzataart 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius.
Laat de pizzataart afkoelen en haal uit de vorm. Snij de pizzataart dan zoals je een gewone taart ook zou snijden.
Eet smakelijk!