(P)Haasbroodjes

Eten door Vrouwen redactie

In de supermarkt is steeds meer te vinden om je paasbrunch origineel en compleet te maken. Maar het blijft natuurlijk het leukste om zelf de keukenprinses uit te hangen. Broodjes bakken is a piece of cake maar wel saai. Met deze kleine toevoeging voeg je heel veel toe: met een paar inkepingen op de juiste plek creëer je je eigen paashaasbroodjes. Pas op dat hij niet van je bord hupst.


Maak ovale bolletjes brooddeeg. Prik in één korte zijde twee gaatjes voor de ogen. Knip boven elk oog een kleine inkeping met een schaar zodat er een oortje ontstaat. Op de afbeelding is precies te zien hoe, wat en waar. Om de oren echt op oren te laten staan druk je licht in het midden van het oor met een tandenstoker, over de lengte, zodat er een soort gleufje ontstaat. Om het haasje af te maken kun je er voor kiezen om een klein bolletje deeg aan de achterkant te bevestigen zodat jouw haasjes schattige staartjes hebben.



Bron, bron