Pizza in een Potje
Even wachten, nog even wachten, Pizza! Een echte Italiaanse, met een extra dikke bodem, met een topping van artisjok en parmaham. Of een pizza uit een potje. Van elk soort eten bestaat er inmiddels al ongeveer een 'gepotte' variant. Dus waarom niet van pizza? Het grootste voordeel: het eet een stuk makkelijker. Geen gesop meet met het afhappen van stuk pizza en vooral geen eindeloze draden kaas die altijd sporen achterlaten, om nog maar te zwijgen over de tomatensaus die tussen je vingers druipt.
Zo maak je pizza uit een potje:
Vul een glazen pot in de volgorde waarin je normaal gesproken een pizza maakt. Breng een laagje pizzadeeg aan op de bodem, bedek dit met een zelfde hoeveelheid tomatensaus, strooi er een beetje mozzarella of handje geraspte kaas overheen en maak het geheel af met chorizo. Herhaal deze handeling, maar nu in omgekeerde volgorde en bak het 15-20 minuten in de oven op 180 graden.
Ga jij het proberen?