Officieel is dit recept voor acht personen, maar in principe is het geen probleem om de taart met z'n tweetjes op te eten...
De bereidingstijd is ongeveer een half uur. Dan nog twee uur laten opstijven in de koelkast en je hebt de lekkerste taart ooit. Geniet ervan!
Wat heb je nodig?
- 175 gram bastognekoeken
- 125 gram gesmolten boter
- 200 gram zachte MonChou
- 200 gram basterdsuiker
- 250 gr verse aardbeien of kersen
Hoe maak je het klaar?
Verkruimel de koek (je kunt de koeken in een theedoek doen en ze kapot kruimelen, maar niet tot gruis!) en meng de gesmolten boter erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (22 cm) , druk het aan en strijk glad. Laat de korst in de koelkast hard worden.
Klop de MonChou samen met de basterdsuiker met een mixer goed door elkaar, schep het op de koekbodem en strijk de bovenkant glad. Laat het mengsel in de koelkast opstijven.
Maak de aardbeien of de kersen schoon en snijd ze in plakjes. Garneer hiermee de bovenkant en je hebt een superlekker taartje!