Van Buuren: eten in hartje Utrecht
De kaart is bijzonder en houdt ook rekening met de 'kleine eters' onder ons, of met mensen die het gewoon lekker vinden om veel verschillende smaken te proeven. Maar wil je gewone 'normale' porties, dan kies je gewoon voor à la carte. De mensen die bij Van Buuren serveren en koken, hebben plezier in hun werk. De barman is altijd vrolijk, de bediening altijd vriendelijk en snel en de kok weet waar hij mee bezig is. De gerechten zijn namelijk echt lekker. Daar waar ik in verschillende eettentjes in Utrecht vaak slappe patat, aangebrande zalm en doorgekookte groente voorgeschoteld krijg, heb ik de kok bij Van Buuren nog nooit op een culinaire fout mogen betrappen. Of je nu een rundercarpaccio met basilicummayonaise, kapperappeltjes en vlokken van parmesan bestelt of Frangelico crème brulée met gebrande suiker en rood fruit... Van Buuren draait er zijn hand niet voor om. Het is lekker en betaalbaar. Kortom: wie een hapje wil eten in Utrecht, gaat naar Van Buuren. Denk er wel aan om te reserveren. Het restaurant heeft deze recensie namelijk helemaal niet nodig: het zit er toch al dagelijks helemaal vol! Van Buuren |