Win een Meet & Greet met Westlife!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Op 20 december zal het achtste album van Westlife verschijnen welke de titel The Love Album kreeg. The Love Album is een collectie van de 11 meest memorabele liefdesliedjes aller tijden. Inmiddels is de eerste single van het album verschenen, The Rose. Shane, Mark, Nicky en Kian brengen wat romantiek de huiskamers in deze kerst. De groep koos hun favoriete liefdesliedjes en namen deze op tijdens hun Face To Face 06 Tour afgelopen zomer. Op het album werkten de mannen van Westlife samen met Steve Mac (die verantwoordelijk was voor 30 Engelse nummer één hits). Het album werd opgenomen in Londen, Dublin en Zweden. Samen met de Australische zangeres Delta Goodrem namen ze de single All Out Of Love op.

Hun vorige album Face to Face was het best verkochte album voor platenmaatschappij SonyBMG dat jaar. Er werden maar liefst 1,1 miljoen exemplaren van verkocht in slechts drie maanden tijd. In de acht jaar dat ze bestaan verkochten ze meer dan 35 miljoen platen over de hele wereld en hun singles haalden maar liefst 13 keer de nummer 1 positie.

Afbeelding verwijderd door redactie

The Love Album ? Track List
1) The Rose
2) Total Eclipse Of The Heart
3) All Out Of Love
4) Light Up My Life
5) Easy
6) You Are So Beautiful (To Me)
7) Have You Ever Been In Love
8) Love Can Build A Bridge
9) The Dance
10) All Or Nothing
11) You've Lost That Loving Feeling

Binnenkort komen de heren van Westlife naar Nederland voor opnames bij Jensen en de Dancing With the Stars Christmas Edition en wij geven twee lezeressen de kans om samen met een vriend/vriendin Shane, Mark, Nicky en Kian persoonlijk te ontmoeten én het hemd van het lijf te vragen. Op 14 december a.s. zal je dan hoogstpersoonlijk naast de heren op de bank plaats kunnen nemen voor een gezellig onderonsje en we leggen deze ontmoeting ook nog eens op film voor je vast! Om kans te maken op deze super ontmoeting met Westlife vragen we je deze keer het goede antwoord op de volgende vraag te SMS'en:

Welke zangeres bracht het origineel van The Rose op plaat uit?

Stuur je antwoord in een SMS voorafgegaan door "VROUW PRIJS" (let op: deze tekst niet wijzigen - prijs is met i en j!) én je gebruikersnaam naar 4414. Dus:
VROUW PRIJS nickname antwoord. Vervang hierbij 'nickname' door je gebruikersnaam op vrouw.nl en 'antwoord' door het juiste antwoord.

Let op: Als je geen SMS ter bevestiging krijgt, is de boodschap niet goed aangekomen. Let op dat je geen prys in plaats van prijs stuurt.

Meedoen kost je 0,80 cent per ontvangen bericht (je ontvangt slechts één bericht ter bevestiging van je deelname). Je mag uiteraard zo vaak meedoen als je wilt! SMS'en kan tot en met 11 december 08:00 uur a.s. Winnaars krijgen uiterlijk 12 december bericht.