Gooische Problemen

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Is Martin wel de vader van de baby van Cheryl? Kunnen Evert en Willemijn wel echt zonder elkaar? Zal Claire genoeg herstellen van de aanslag op haar leven? En kan Anouk eindelijk al die minnaars afzweren? Ook in dit tweede seizoen van de succesvolle Talpa-serie hebben de dames weer lief en leed met elkaar gedeeld en de serie blijft even boeiend, verrassend, komisch en hartverwarmend.

Toch vallen er een paar verschillen op tussen het eerste en tweede seizoen. Zo liggen de dames in het tweede seizoen, en dan vooral Willemijn, vaak nogal prominent in bed. Dat komt waarschijnlijk doordat een beddenspecialist de boel sponsort. Als je erop gaat letten, wordt het zelfs een beetje irritant. Ook is het jammer dat er zoveel gebruik wordt gemaakt van muziek, want persoonlijk kijk ik liever naar dialogen dan naar halve videoclips. Maar eerlijk is eerlijk: de serie is eigenlijk on-Hollands goed en zelfs Linda de Mol lijkt nu echt te kunnen acteren.

Als je dit seizoen teveel afleveringen hebt gemist, dan is deze dvd-box natuurlijk een aanrader. Maar voor de echte fans heb ik slecht nieuws: nul verrassingen deze keer! Geen blik achter de schermen of interviews met de cast, zoals bij de dvd-box van het eerste seizoen. Nee, het is behoorlijk karig zelfs, met gewoon de acht afleveringen, een geinig menuutje en meer niet.

Wil je geld besparen, dan kun je de afleveringen ook op de site van Talpa voor anderhalve euro per stuk downloaden. Maar ja, dan heb je ze dus niet echt in handen. En misschien is dat wel het allerbelangrijkste van deze dvd-box, want je kunt nu op elk moment even heerlijk genieten van alle Gooische Problemen op je tv. En zo'n zuurstokroze dvd-box staat natuurlijk ook wel lekker kittig in je kast... Dat begrijpt elke Gooische Vrouw!

Afbeelding verwijderd door redactie

Gooische Vrouwen, Seizoen 2
Met: o.a. Linda de Mol, Annet Malherbe
2-Dvd
Adviesleeftijd: 12 jaar
Adviesprijs: 24,99 euro
Meer info: www.gooischevrouwen.nl